|

Kol nakli olan Mustafa manolya ağacı dikti

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde, motosiklet kazasında yaşamını yitiren Emin Konar'ın bağışlanan iki kolu, 2 Şubat'ta Mustafa Sağır'a nakledildi. Hastanede simülasyonlu fizik tedavisi süren Sağır, 22 Nisan'da açılacak EXPO 2016 Antalya Sergi Alanı'na manolya ağacı dikti.

Yeni Şafak
11:21 - 15/04/2016 Cuma
Güncelleme: 08:24 - 15/04/2016 Cuma
DHA

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde kol nakli ameliyatıyla yeniden hayata bağlanan Mustafa Sağır, hastaneden taburcu oldu. Yeni elleriyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın elini sıkmak istediğini söyleyen Sağır, Antalya'daki EXPO Fuarı'nda manolya ağacı dikti.



Yeni elleriyle toprak atan ve ağacın can suyunu veren Sağır, "İlk kez hastane dışına çıktım ve EXPO alanına ağaç dikiyorum. Bu ağaç beni ölümsüzleştiriyor. İnşallah Cumhurbaşkanımla da 22 Nisan günü burada görüşür ve el sıkışırız" dedi.




Sağır: Ben de organlarımı bağışladım


Sergi alanındaki park ve bahçelerde dolaşan Mustafa Sağır, karşılaştığı çocuklarla organ nakli üzerine sohbet etti. Organ naklinin ve bağışın önemine değinen Mustafa Sağır, "Organ bağışıyla hayat buldum. Ben de tüm organlarımı bağışladım. Herkesi organ bağışına çağırıyorum" diye konuştu.



Mustafa Sağır, Nisan ayının 27'sinde ameliyat sonrası ilk kez memleketi Adıyaman'a gideceğini, bu nedenle çok heyecanlı olduğunu da söyledi.







#Mustafa Sağır
#Antalya EXPO 2016
8 yıl önce