|

Kültür ve Turizm Bakanlığından Kılıçdaroğlu'nun 'MESAM' açıklamasına tepki

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Kılıçdaroğlu'nun Türkiye Musiki Eser Sahipleri Meslek Birliğine ilişkin açıklamalarına tepki göstererek "Sayın Bakanımıza ve Bakanlığımıza yönelik ithamları mesnetsiz ve asılsızdır. Bakanlığımız, MESAM Genel Kurulu öncesinde tespit edilen hukuka aykırılıkları gidermek ve seçim sürecini sağlıklı bir şekilde yürütmek üzere, yasaların Bakanlığımıza tanıdığı hak ve yetkileri kullanmıştır" ifadelerini kullandı.

Yeni Şafak
18:44 - 7/03/2018 Çarşamba
Güncelleme: 18:56 - 7/03/2018 Çarşamba
AA
Fotoğraf: Arşiv
Fotoğraf: Arşiv

Kültür ve Turizm Bakanlığınca, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Türkiye Musiki Eser Sahipleri Meslek Birliğine (MESAM) ilişkin açıklamasında, Bakan Numan Kurtulmuş ve Bakanlığa yönelik ithamlarının "mesnetsiz ve asılsız" olduğu belirtildi.

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada, Kılıçdaroğlu'nun MESAM'a ilişkin bazı ithamlarda bulunduğunu ifade edildi. Açıklamada şunlar kaydedildi:

  • "CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Sayın Bakanımıza ve Bakanlığımıza yönelik ithamları mesnetsiz ve asılsızdır. Bakanlığımız, MESAM Genel Kurulu öncesinde tespit edilen hukuka aykırılıkları gidermek ve seçim sürecini sağlıklı bir şekilde yürütmek üzere, yasaların Bakanlığımıza tanıdığı hak ve yetkileri kullanmıştır."
#CHP
#Kemal Kılıçdaroğlu
#Kültür ve Turizm Bakanlığı
#MESAM
6 yıl önce