|

Saç ekimi turizme can kattı

Türkiye'nin her köşesinden ve yurt dışından saç ekimi için İzmir'i tercih eden hastalar sağlık turizmine katkı sağlıyor. Sağlık turizmiyle adından sıkça söz ettiren Ege'nin incisi İzmir, saç ekiminde de Türkiye'nin dört bir yanından ve yurt dışından hasta alıyor.

Yeni Şafak
13:52 - 5/03/2016 Cumartesi
Güncelleme: 11:57 - 5/03/2016 Cumartesi
IHA

Saç ekimi için özellikle Türkiye'nin doğusundan ve yurt dışından çok sayıda hastanın İzmir'i tercih ettiğini söyleyen Saç Sorunları ve Kozmetik Birimi Sorumlusu Yasemin Gülgör, "Yurt içi ve dışından çok fazla hastamız İzmir'e tedavi olmaya geliyor. Doğudan çok sayıda hastamız var. Erzurum'dan Mardin'e, Antalya'dan Samsun'a hastalarımız var. Yurt dışında ise, Almanya ve Hollanda başta olmak üzere dünyanın birçok yerinden tercih ediliyoruz. Bu sayede turizme katkı sağlamaktan da memnuniyet duyuyoruz. Güzel İzmirimizin tek eksiği yurt dışındaki her ülkeden direk uçuş olmaması. Bu sorunun da kısa sürede çözüleceğini umuyoruz" dedi.



"Hastalarımız ülkelerine memnun dönmeli"


Yapılan işlem sonrasında hastalarını yüzü gülerek ülkelerine uğurlamanın kendileri için önemli olduğunu anlatan Gülgör, "Hastalarımız sağlık için geldikleri İzmirimizde aynı zamanda gezme ve dinlenme fırsatı da buluyorlar. Yurt dışından ve şehir dışından gelen hastalarımızı burada misafir ediyoruz. Bu sayede sağlık turizmine de bir katkı sağlıyoruz. Burada hem tedavi oluyor hem de Ege'nin güzelliklerini gezme fırsatı yakalıyorlar. Bu aynı zamanda ülkemizin, şehrimizin de tanıtımını sağlıyor. Bizlere güvenip, bizleri tercih eden hastalarımız yapılan operasyondan memnun kalınca çevresine de tavsiyede bulunuyor. Bizler için en önemlisi hastalarımızın sonuçtan memnun olması" diye konuştu.

#saç ekimi
#sağlık
#turizmi
#yurt dışı
#yabancı
#turizm
8 yıl önce