|

TBMM 28. Başkanı ve Türkiye Cumhuriyeti son Başbakanı Binali Yıldırım: Hakk’ın ve haklının sesi

Kısıtlı imkânlarla yayıncılık dünyasına atıldığı günden beri, Hakk’ın ve haklının sesi olmaya gayret eden Yeni Şafak gazetesinin basın camiamızda itibarlı bir konuma sahip olduğunu ifade etmek istiyorum.

Haber Merkezi
12:27 - 3/05/2019 Cuma
Güncelleme: 12:30 - 3/05/2019 Cuma
Yeni Şafak
Binali Yıldırım
Binali Yıldırım

Objektif ve olumlu habercilik anlayışıyla yayıncılık hayatına başlayan Yeni Şafak gazetesinin kuruluşunun 25’inci yılını kutluyorum.

Kısıtlı imkânlarla yayıncılık dünyasına atıldığı günden beri, Hakk’ın ve haklının sesi olmaya gayret eden Yeni Şafak gazetesinin basın camiamızda itibarlı bir konuma sahip olduğunu ifade etmek istiyorum. Daha aydınlık bir Türkiye idealini ifade eden ismiyle yayın hayatına başladığı günden bugüne kadar içeriğini zenginleştirerek gelişen Yeni Şafak gazetesini, kültür hayatımıza kazandırdığı değerler sebebiyle tebrik ediyorum.

Milletimizin birliği, vatanımızın bütünlüğü konusunda son derece hassas olan ve manevi değerlerimize özen gösteren, korku ve nefretten uzak, gerçeklere dayalı habercilik yapan Yeni Şafak gazetesinin daha nice yıllar okuyucusuyla buluşmasını temenni ediyor, selam ve sevgilerimi iletiyorum.

#Yeni Şafak 25. yıl
#Binali Yıldırım
5 yıl önce