|

Kovid-19 mesaisi: En az sağlık çalışanları kadar fedakarlık yaparak çalışıyorlar

Koronavirüs salgını nedeniyle milyonlarca insanın evinde kaldığı bu süreçte fedakarca görev yapan PTT dağıtım personeli, sokağa çıkma kısıtlaması bulunan 65 yaş üstü vatandaşların emekli aylıkları, maskeleri dahil pek çok ihtiyacı evlere ulaştırıyor.

Haber Merkezi
01:00 - 18/05/2020 Pazartesi
Güncelleme: 23:14 - 17/05/2020 Pazar
Yeni Şafak
Fotoğraf: Arşiv
Fotoğraf: Arşiv

En az sağlık çalışanları ve güvenlik güçleri kadar fedakarca görev yapan dağıtım elemanları, sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu günlerde dahi çalışmaya devam ediyor. Sabahın ilk ışıklarında dağıtım merkezlerine gelen görevliler, farklı şubelerden gelen paketleri hazırlayarak, dağıtıma çıkıyor. Kapı kapı dolaşarak hizmet götüren çalışanlar, vatandaşların iyi dilekleri ve hayır dualarıyla moral buluyor. Koronavirüs salgını sürecindeki çalışma düzenlerini anlatan PTT dağıtım personeli Mehtap Aktürk, posta dağıtım sürecinde sosyal mesafe kuralına uyduklarını, PTT'nin teslimat kodu ile temassız işlem yaptıklarını belirtti.


BU BİZİM VATAN BORCUMUZ
  • PTT dağıtım personeli Mehmet Selim Arslan da salgın sürecinde iş yüklerinin arttığını ancak gerekli tedbirlere uyarak öz veriyle çalışmaya devam ettiklerini kaydetti. Arslan, "Bu bizim vatan borcumuz. Sonuçta kendi vatanımıza hizmet ediyoruz" dedi.
#Koronavirüs
#PTT
#Dağıtım
#Mehmet Selim Arslan
4 yıl önce