|

Salgını hiçe saydılar: Drift yapıp doğum günü kutladılar

İstanbul’da sokağa çıkma kısıtlamasının ardından trafiğe çıkarak konvoy oluşturan bir grup genç, drift yaparak trafiğin altını üstüne getirdi. Sosyal mesafeyi hiçe sayarak kutlanan driftli doğum günü cep telefonu kameralarına yansıdı. Görüntülerinde bir kişinin "Polis geliyor" dediği, diğerinin ise "Ne memuru, yasaktan sonra biz” şeklindeki sözleri sosyal medyada tepki topladı.

10:26 - 20/05/2020 Çarşamba
Güncelleme: 10:42 - 20/05/2020 Çarşamba
IHA
Drift yapan sürücü, trafikteki vatandaşların canını hiçe saydı.
Drift yapan sürücü, trafikteki vatandaşların canını hiçe saydı.

İstanbul Sultanbeyli’de kaydedilen görüntüler 'pes' dedirtti. Sokağa çıkma kısıtlamasının sona ermesinin hemen ardından bir grup vatandaş araçlarıyla konvoy oluşturduktan sonra sosyal mesafeyi hiçe sayarak bir arkadaşının doğum gününü kutladı. Bu da yetmezmiş gibi yan yana dizilen gençler, maske bile takmadan yan yana fotoğraf çektirdi.





  • Doğum günü kutlamasının ardından konvoy yapan gruptan bir sürücünün 34 BYG 162 plakalı aracıyla drift yaparak trafiği tehlikeye sokması ve çevredekilere korku dolu anlar yaşatması cep telefonu kameralarına yansıdı.

Cep telefonu kameralarına yansıyan görüntülerde gruptan birinin “Polis memuru geliyor” sözlerine diğeri “Ne memuru! Yasaktan sonra biz” diye cevap vermesi dikkat çekti.
Drift yapılan o anların sosyal medyada paylaşılmasının ardından büyük tepki topladı. Polis ekipleri olayla ilgili idari işlem başlattı.
#sultanbeyli
#doğum günü kutlaması
#drift
#sosyal mesafe
#koronavirüs
4 yıl önce