|

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sarıyer'de müjdeyi verdim

Cumhurbaşkanı Erdoğan, katıldığı canlı yayında Sarıyerlilere verdiği müjdeyi hatırlattı. Erdoğan, "Sarıyer'de söyledim. Kentsel dönüşümle birlikte tapularınız zaten size verilecek, nitekim Çevre Şehircilik Bakanımıza gerekli talimatı verdik" ifadelerini kullandı.

Yeni Şafak
21:40 - 31/03/2019 Sunday
Güncelleme: 00:59 - 30/03/2019 Saturday
Yeni Şafak
​Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan
​Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TRT ortak yayınında gündemi değerlendirdi.

Erdoğan, Sarıyerlilere verilen tapu müjdesini hatırlatarak "
Kentsel dönüşüm, değişimlerle alakalı olarak tapu sorunu ortaya çıkıyor. CHP'li belediyeler 'tapunuzu vereceğim' diyor. Bir belediyenin tapu verme yetkisi yok. Tapuyu Tapu Kadastro verir. O da Çevre Şehircilik Bakanlığı'na bağlı. Burayla bir uyum olmadan tapuyu nasıl veriyorsun? Bizim kentsel dönüşüm, değişimle alakalı elimizde gücümüz var
" ifadelerini kullandı.
Erdoğan şu ifadelere yer verdi:
  • "Sarıyer'de söyledim. Kentsel dönüşümle bilikte tapularınız zaten size verilecek, nitekim Çerve Şehircilik Bakanımıza gerikli talimatı verdik. Adalar'a baktığımızda bizimle koordinesi olan bir belediyeciliğin olması şart. Bu olmazsa zaten Adalar'da beklenen neticeyi almak mümkün değil. Yassıada'yı yapıyoruz şimdi. Yassıada'yı yaslı ada olmaktan çıkardık. Bu faytonlar meselesi çok gündeme geldi. Özlem Hanım'ın ciddi çalışmaları var."
#Recep Tayyip Erdoğan
#Sarıyer
#Müjde
5 years ago