|

Kapı kapı AK Parti’ye oy istiyoruz

Diyarbakır’ın ileri gelen aileleri 31 Mart seçimlerinde AK Parti’yi destekleyeceklerini açıkladı. Şahinan ailesi temsilcisi Hadi Gülçer, “HDP 20 senedir belediyeleri yönetiyor ama son 2 seneye kadar hizmeti olmadı. 4 bin oyumuz var, AK Parti’ye vereceğiz. AK Parti kazanırsa aş, iş olur” dedi. Kalaiba ailesi temsilcisi M. Nuri Akbaş da kapı kapı dolaşıp oy istediklerini anlattı.

Yeni Şafak
21:40 - 31/03/2019 Pazar
Güncelleme: 02:59 - 30/03/2019 Cumartesi
Yeni Şafak
Şahinan ailesinin temsilcilerinden Hadi Gülçer
Şahinan ailesinin temsilcilerinden Hadi Gülçer

Diyarbakır'ın ileri gelen ailelerinin temsilcileri, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde AK Parti adaylarını destekleyeceklerini açıkladı.

HER ŞEY DEĞİŞİR

Şahinan ailesinin temsilcilerinden Hadi Gülçer, AK Parti adaylarının bölgeye hizmet yapabileceği düşüncesinde oldukları için seçimlerde AK Parti adaylarını desteklediklerini söyledi.

Bölge halkının yıllardır hizmetten mahrum kaldığını dile getiren Gülçer, "
Bu bölgede HDP millete hizmet yapmadı. HDP bir şekilde milleti kandırıyor ama hizmet yapmıyor. HDP 20 senedir belediyeleri yönetiyor ama bu 2 sene kadar hizmeti olmadı.
Şahinan aşireti olarak 4 bin civarında oyumuz var, oylarımızı AK Parti'ye vereceğiz. AK Parti kazanırsa çok büyük değişiklikler olur. AK Parti kazanırsa aş, iş olur. Bizler devletimizin, hizmetin yanındayız" dedi.
Kalaiba ailesinin temsilcilerinden Mehmet Nuri Akbaş da AK Parti'yi desteklemelerinin yanı sıra AK Parti için kapı kapı dolaşıp oy istediklerini belirtti. Geçmişte hizmet olmadığından dolayı çok fazla zorluk çektiklerini dile getiren Akbaş, "
Bizler AK Parti'nin kazanması için çalışıyoruz. Eğer AK Parti adayları seçimi kazanırsa her şey değişir
" diye konuştu.

HİZMETTEN MAHRUMDUK

  • Mehmet Ateş ise AK Parti hükümeti döneminde Türkiye ve bölgede her anlamda büyük bir değişimin yaşandığını vurguladı. Metina ailesinin temsilcisi Hasan Mercan da, yıllardır belediye hizmetlerinden mahrum kaldıklarını anımsattı.

Mercan, “Aşiret olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki AK Parti’ye destek olacağız. Aşiret olarak AK Parti adayını destekliyoruz çünkü bize hizmet yapılacağına inanıyoruz” dedi.

#Diyarbakır
#Seçim
5 yıl önce