|

Bisikletçinin feci sonu

Türkiye Bisiklet Federasyonu’nun yarışlarına hazırlanmak için arkadaşlarıyla antrenman yapan bisikletçi Cenk Sanşan kamyon altında kalarak öldü

Yeni Şafak ve
04:00 - 14/03/2016 Pazartesi
Güncelleme: 23:11 - 13/03/2016 Pazar
Yeni Şafak

İstanbul-Pendik'te kamyon altında kalan bisikletçi canından oldu. Üzücü kaza, Pendik-Kurtköy bağlantı yolunda dün saat 11.30 sıralarında meydana geldi. Türkiye Bisiklet Federasyonu'nun yarışlarına hazırlanmak için arkadaşlarıyla birlikte Avrupa Yakası'ndan yola çıkan lisanslı bisiklet sporcusu Cenk Sanşan (36), hafriyat kamyonları için dubalarla ayrılmış yolu kullandı. Bu esnada dengesini kaybeden sporcuya, Kemal A.'nın kullandığı 41 B 2785 plakalı kamyon çarptı.



KAMYON ŞOFÖRÜ GÖZALTINA ALINDI

Yaralanan sporcunun yardımına koşan arkadaşları hemen 112'yi aradı. Ağır yaralanan Sarışan, gelen sağlık ekiplerinin tüm müdahalesine rağmen olay yerinde hayatını kaybetti. Bir lojistik firmasında muhasebe uzmanı olan Cenk Sarışan'ın cenazesi, yapılan incelemenin ardından otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Büyük şok yaşayan sporcunun arkadaşı Tolga Zengin, “Arkadaşımız en arkada olduğu için kamyon ona çarptı. Sürücünün bir suçu olduğunu düşünmüyorum. Arkadaşımız dengesini kaybetti” dedi. Soruları yanıtsız bırakan kamyon sürücüsü Kemal A. gözaltına alındı.



#Bisikletçi
#kaza
#vefat
8 yıl önce