|

'Burası benim için unutulmaz'

Rafael Nadal, sezonun ilk toprak kort turnuvası Arjantin Açık öncesinde, açıklamalarda bulundu. İspanyol tenisçi turnuva hakkında, “Geçen yıl burada harika bir deneyim yaşadım. O günler unutulmazdı ve tekrar burada olduğum için çok mutluyum“ded.

Yeni Şafak
17:13 - 9/02/2016 Salı
Güncelleme: 15:29 - 9/02/2016 Salı
Diğer

İspanyol tenisçi, Avustralya Açık'taki erken vedasından sonra uzun süre kortlardan uzak kalmamak adına Arjantin Açık'ın wildcard teklifini kabul ettiğini söyledi.



“Burası benim için unutulmaz”

Arjantin'in başkenti Buenos Aires'te konuşan Nadal, “Burada oynama kararımı oldukça hızlı bir şekilde aldım. Avustralya'da erken veda ettim ve rekabetten uzun süre uzak kalmak istemedim” dedi. İspanyol tenisçi turnuva hakkında, “Geçen yıl burada oldukça güzel bir deneyim yaşadım. O günler unutulmazdı ve tekrar burada olduğum için çok mutluyum“ açıklamalarında bulunurken, geçtiğimiz yıl finalde yendiği Monaco ile ilk turda karşılaşma ihtimali hakkında da böyle şeylerin kuralarda olabileceğini söyledi.



Ferrer, Tsonga ve Isner da oynayacak

Kariyerinde 14'ü Grand Slam olmak üzere 67 şampiyonluğu bulunan Nadal, bu ATP 250 turnuvası öncesinde fiziksel olarak iyi hissettiğini söyledi ve Buenos Aires'teki atmosferi, “Arjantin'deki insanların yakınlığı çok özel” cümlesiyle özetledi.



Buenos Aires'teki turnuvada dünya altı numarası David Ferrer, dünya dokuzuncusu Jo-Wilfried Tsonga ve dünya on ikincisi John Isner da katılacak.





#Rafael Nadal
#Avustralya Açık
#tenis
#arjantin açık
8 yıl önce