|

Esteban Alvarado artık Kosta Rika liginde oynayacak

Trabzonspor ile yolları ayrılan Kosta Rikalı file bekçisi Esteban Alvarado, ülkesinin takımlarından Liga Deportiva Alajuelense’ye transfer oldu. Kulüple 2 yıllık sözleşme imzalayan deneyimli file bekçisinin transferi, kulübün resmi internet sitesinden duyuruldu.

Yeni Şafak
17:51 - 1/01/2019 Salı
Güncelleme: 18:21 - 1/01/2019 Salı
Yeni Şafak
Esteban Alvarado, Trabzonspor'da beklentileri karşılayamamış ve alacaklarını bahane ederek şehri terk etmişti.
Esteban Alvarado, Trabzonspor'da beklentileri karşılayamamış ve alacaklarını bahane ederek şehri terk etmişti.

Trabzonspor'dan alacaklarını bahane ederek ayrılan Esteban Alvarado, ülkesinin takımlarından Liga Deportiva Alajuelense’ye transfer oldu.

Esteban, transferi hakkında açıklamalarda bulundu. İşte o açıklamalardan öne çıkanlar;

  • “Türkiye’den ayrılmamın ardından doğru bir zaman olduğunu düşündüm. Liga Deportiva Alajuelense benim ve ailem için mutluluk verici bir yer. Sekiz yıl uzak kaldıktan sonra ülkeme dönmek mutluluk verici. Ailemin isteği eve dönmekti”
Onur Kıvrak kadro dışı kaldıktan sonra yine forma şansı bulamayan ve eldivenleri Uğurcan Çakır’a kaptıran Esteban Alvarado, sözleşmesini feshetmiş ve Trabzon'u terk etmişti.
Ahmet Ağaoğlu tepki göstermişti

Alacaklarını alamadığı için şehri terk eden kaleci Esteban Alvarado hakkında konuşan Ahmet Ağaoğlu, “Abinin morali bozuk, oynayamıyor. Adam ol da oyna, 2. kaleciydin niye kaptırdın yerini?” ifadelerini kullanmıştı.





#Trabzonspor
#Esteban Alvarado
5 yıl önce