|

Fenerbahçe'deki seçim yarışı Ben Arfa'ya sarı lacivertli formayı giydirebilir

Fenerbahçe'de sezon sonunda yapılması beklenen seçim yarışının heyecanı yaşıyor. Ali Koç ve Aziz Yıldırım'ın yarışacağı seçimde birbirlerine üstünlük kurmaya çalışan adaylar projelerini hazırlarken Koç cephesinin PSG ile sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Ben Arfa için meneajeriyle görüşme gerçekleştirdiği iddia edildi.

Yeni Şafak
15:39 - 21/02/2018 Çarşamba
Güncelleme: 16:14 - 21/02/2018 Çarşamba
Yeni Şafak
Hatem Ben Arfa.
Hatem Ben Arfa.

Şampiyonluk yarışının içinde olan Fenerbabahçe'de bir yandan da seçim yarışı heyecanı yaşanıyor. Sarı lacivertlilerin başkan adaylarından Ali Koç, son günlerde kulüp içerisindeki üyelerle görüşmelerini sıklaştırırken bir yandan da futbol takımı ile ilgili projelerini yürütüyor.

Seçim vaadi için futbol takımına yönelik faaliyetlere önem veren Ali Koç'un bu kapsamda uzun yıllardır transfer gündemlerinde bulunan Hatem Ben Arfa için menajeriyle görüşme yaptığı iddia edildi. PSG ile sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan futbolcunun bedelsiz olarak transferi için kolları sıvayan Koç ve ekibinin yeni sezonda yıldız oyuncuya sarı lacivertli formayı giydirmek istediği belirtildi.

#Fenerbahhçe
#Ben Arfa
6 yıl önce