|

Fikret Orman Vida'ya gelen teklifi açıkladı

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, gündemdeki konularla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Başkan Orman, Domagoj Vida'ya gelen teklifi de açıkladı.

Yeni Şafak
15:50 - 27/08/2018 Pazartesi
Güncelleme: 16:05 - 27/08/2018 Pazartesi
Yeni Şafak
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. beIN Sports'a konuşan Başkan Orman'ın sözlerinden öne çıkanlar şöyle:

"Negredo'yu güya G.Saray'a bedavaya götürmüşler"
  • Bu menajerlik işleri öyle bir hale gelmeye başladı ki. Öyle paralar dönmeye başladı ki. Biz menajerleri mi yönetmeye geldik buraya, Beşiktaş'ı mı yönetmeye geldik? Güya Negredo'yu Galatasaray'a sıfır liraya götürmüşler, Beşiktaş'a 2,5 milyon euroya gelmiş. Yalan üzerine konuşuyorlar.
"Milyon euroluk transferler için yorum yapıyorlar"
  • Çocukların eline veriyorlar telefonları, babasından harçlık alıyor, milyon euroluk transfer için yorumlar yapıyor. Grup kuruyorlar WhatsApp üzerinden, beni ekliyorlar. Ben sizin sınıf arkadaşınız mıyım? Askerlik mi yaptık beraber?
"Bir daha oyuncuyu ıslıklama olmasın"
  • Ligin 3. maçında takım kaptanına tepki de nereden çıktı? Beşiktaş'ın böyle bir kültürü yok. Taraftar taraftarlığını, yönetici yöneticiliğini, oyuncu da oyunculuğunu yapacak. Beşiktaş taraftarına sesleniyorum: Bir daha kesinlikle böyle bir şey olmasın
"Forvet ya da forvet arkası alabiliriz"
  • Kadromuzda 29 oyuncu var. Kullanmayacak olduğumuz oyuncuları göndermek istiyoruz. Bir tane takviye yapmak istiyoruz. Forvet de olabilir, forvet arkası da olabilir.
"Vida'ya 10 milyon pound verdiler"

  • Negredo bu seneye çok iyi başladı. Suudi Arabistan'dan yazılı olarak bize hiçbir teklif gelmedi. Bize sadece Vida ile ilgili bir teklif geldi. 10 milyon pound teklif edildi. %10 da menajerlik komisyonu istediler, yeterli bulmadım. Vida bizden asla gitmek istemiyor.
#Fikret Orman
#Beşiktaş
6 yıl önce