|

Kayserispor simgesini belirledi

Kayserispor resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, taraftar oylarıyla belirlenen kulübün yeni simgesinin 'kurt' olduğunu duyurdu.

Yeni Şafak
14:58 - 21/05/2018 Pazartesi
Güncelleme: 15:48 - 21/05/2018 Pazartesi
Yeni Şafak
Kayserispor, Süper Lig'i 9. sırada tamamladı.
Kayserispor, Süper Lig'i 9. sırada tamamladı.

Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, yeni simgesini taraftar oylarıyla belirledi.

Sarı-kırmızılı kulüp yaptığı açıklama ile taraftar oylarının yüzde 64'ünü alan 'kurt' simgesinin kulübün yeni sembolü olacağını duyurdu ve şu ifadeleri kullandı:

  • Bilindiği üzere kulübümüzün sembolü olabilecek ve diğer kulüplerde kullanılmayan hayvan figürünü belirlemek maksadıyla 16.04.2018 tarihinde bir çalışma başlatılmıştır.
  • Bu faaliyet kapsamında önce serbest seçmeli figürler üzerinden anketler düzenlenmiş ve en çok istenen üç sembol tespit edilmiştir. Pars, Yılkı Atı ve Kurt olarak belirlenen semboller kendi aralarında tercihe tabi tutulmuş ve 26 gün boyunca yapılan anketler sonucunda yüzde 64 ile en çok oyu 'Kurt' figürü almıştır.
  • 12.05.2018 tarihli olağan genel kurul faaliyet raporunda izah edilen bu gelişmeler ışığında; Kulübümüzün sembol figürü 'Kurt' olarak belirlenmiştir. Bu süreçten sonra, karar verilen sembolün grafik, pozisyon ve duruş şekli üzerinde çalışmalar yapılacaktır. Büyük taraftarımızın destekleriyle belirlenmiş olan 'Kurt' figürünün tescillenebilecek şekli oluşturulduktan sonra, hem patenti alınacak, hem de ilk genel kurulda genel kurulumuzun tasvibine sunulacaktır. Bugün itibariyle Kayserispor’umuzun sembolü olarak 'Kurt' figürünün kullanılması ve yaygınlaştırması tescil işlemlerini de kolaylaştıracaktır. Kamuoyunun ve büyük Kayserispor taraftarının bilgilerine saygılarımızla arz ederiz.


#Kayserispor
6 yıl önce