|

Nurmagomedov'un zaferini ahşaba işledi

Hataylı aşçı Halil Bozkurt, karma dövüş sanatları hafif sıklet unvan maçında İrlandalı Conor McGregor'u yenen Habib Nurmagomedov'un zaferini, yakma sanatıyla ahşaba yansıttı.

Yeni Şafak
15:39 - 13/10/2018 Cumartesi
Güncelleme: 16:20 - 13/10/2018 Cumartesi
AA
Aşçı Halil Bozkurt, atıl durumdaki tahta parçalarını, Habib'in zaferini işleyerek değerlendirdi.
Aşçı Halil Bozkurt, atıl durumdaki tahta parçalarını, Habib'in zaferini işleyerek değerlendirdi.

Hataylı aşçı Halil Bozkurt, karma dövüş sanatları hafif sıklet unvan maçında İrlandalı Conor McGregor'u yenerek şampiyonluk kemerini koruyan Dağıstanlı Habib Nurmagomedov'un başarısını, yakma sanatıyla ahşaba işleyerek tablo yaptı.

Merkez Antakya ilçesinde bir işletmede aşçılık yapan Halil Bozkurt (30), Nurmagomedov ile McGregor arasındaki tartışmadan ve daha sonra yaptıkları maçtan çok etkilendiğini dile getirdi.

  • Yaklaşık 5 gün süreyle maçın 3 önemli anını ahşap üzerine işleyen Bozkurt, hazırladığı tabloyu basın mensuplarıyla paylaştı.


"Habib'e hediye etmek istiyorum"

Dünyanın merakla beklediği maçı kendisinin de ilgiyle takip ettiğini ifade eden Bozkurt, şöyle konuştu:

  • Habib çok güzel bir maç çıkardı. Bu maç beni oldukça etkiledi. İşletmemde atıl durumda olan tahta parçalarını yakma sanatıyla buluşturarak, o unutulmaz maçı yansıttım. Özellikle Habib'in McGregor'a attığı yumruğu özenle işledim. O maçtan 3 eser ortaya çıktı. Bunları Habib'e hediye etmek istiyorum.





#Conor McGregor
#Habib Nurmagomedov
6 yıl önce