|

Periera istedi, yönetim transferi bitirdi: Yıldız isim 3 yıllık imzayı atıyor

Sarı-lacivertliler, Arsenal ile sözleşme feshi için prensipte anlaşan Kolasinac'la 1.8 milyon Euro yıllık ücret ve 700 bin Euro başarı bonusları karşılığında 3 yıllık sözleşme imzalayacak. Limit sorunu nedeniyle yeni transferlerini kadroya yazmakta zorlanan Fenerbahçe, Boşnak oyuncu için bonservis bedeli ödemeyecek.

Haber Merkezi
10:35 - 22/08/2021 Pazar
Güncelleme: 10:58 - 22/08/2021 Pazar
Yeni Şafak
Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira
Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira

Fenerbahçe’nin transfer gündeminde yer alan Boşnak yıldız Sead Kolasinac’ın, Arsenal ile sözleşme feshi konusunda prensipte anlaşmaya vardığı belirtildi. 28 yaşındaki sol bekin Fenerbahçe ile 3 yıllığına anlaşma sağladığı öğrenildi.

Sarı-lacivertliler, Kolasinac’a 1.8 milyon Euro yıllık ücret ödeyecek. Bunun yanında kontratta 700 bin Euro da başarı bonusları yer alacak. Arsenal’in de Kolosinac ile yaptığı anlaşma gereği Haziran 2022’ye kadar maaşının bir bölümünü ödeyeceği gelen haberler arasında.

Bonservis bedeli ödenmeyecek

Teknik direktör Vitor Pereira da sol kanat bekte Kolasinac’ı kullanmayı düşünürken transferin kısa sürede açıklanması bekleniyor.

Limit sorunu nedeniyle yeni transferlerini kadroya yazmakta zorlanan Fenerbahçe, Kolasinac transferi için bonservis bedeli ödemeyecek.

#Kolasinac
#Fenerbahçe
3 yıl önce