|

Trendyol 1. Lig'de hangi takımlar küme düştü? İşte 1. Lig'e veda edenler

Trendyol 1. Lig'de son hafta heyecanı yaşanırken tüm maçlar aynı anda oynandı. 34. hafta itibarıyla 1. Lig'e veda eden takımlar da netleşti. Futbolseverler, Trendyol 1. Lig küme düşme hattını araştırıyor. Peki, Trendyol 1. Lig'de hangi takımlar küme düştü? İşte merak edilen soruların yanıtları...

18:02 - 11/05/2024 Cumartesi
Güncelleme: 18:08 - 11/05/2024 Cumartesi
Yeni Şafak
Trendyol 1. Lig'de son hafta maçları oynandı.
Trendyol 1. Lig'de son hafta maçları oynandı.

Trendyol 1. Lig'de 34. ve son haftada tüm müsabakalar aynı saatte başladı. Oynanan karşılaşmalar sonrası küme düşen takımlar da netleşti. Peki, hangi takımlar gelecek sezon 2. Lig'de mücadele edecek?


Küme düşmeme mücadelesi veren Adanaspor sahasında Bandırmaspor'u konuk etti. Turuncu-beyazlılar rakibini 1-0 yenerek puanını 39'a çıkardı. Küme düşmeme mücadelesi veren bir diğer ekip ise Şanlıurfaspor'du. Güneydoğu Anadolu temsilcisi, sahasında ağırladığı Manisa FK'yı 2-0 mağlup etti ve puanını 38'e yükseltti. Bu iki ekip ligde kalırken küme düşen son takım averajla Tuzlaspor oldu.


Trendyol 1. Lig'de hangi takımlar küme düştü?


Futbolseverlerin ilgiyle takip ettiği 1. Lig'de son hafta maçlarının oynanmasının ardından küme düşen takımlar da belli oldu. Ligde daha önce Altay ve Giresunspor'un küme düşmesi kesinleşmişti. Son karşılaşmalar sonrası 38 puanda olan Tuzlaspor, averajla küme düşen 3. ekip oldu. Bu takımlar yeni sezonda 2. Lig'de mücadele edecek.







#Trendyol 1. Lig
#Tuzlaspor
#Adanaspor
#Giresunspor
#Altay
#Şanlıurfaspor
24 gün önce