|

Vücut geliştirme fitness ve bilek güreşi federasyonuna milli sporcu Yusuf Yücel adaylığını açıkladı

Olimpiyat oyunlarının sona ermesi ile birlikte spor federasyonlarının seçim sürecinin başlaması adayların çalışmalarının hızlandırdı. Vücut geliştirme bilek güreşi ve fitness federasyonu başkanlığında milli sporcu Yusuf Yücel’de adaylığını ilan ederek çalışmalarına başlamış oldu.

13:23 - 3/10/2021 Pazar
Güncelleme: 13:27 - 3/10/2021 Pazar
Yeni Şafak
Yusuf Yücel
Yusuf Yücel

Yusuf Yücel, beden eğitimi ve spor öğretmenliği lisans mezunu, spor işletmesinde yüksek lisans yapmış ve spor yöneticiliği alanında da doktora programına devam ediyor. Vücüt geliştirme ve fitnes 2. Kademe Antrenörü olan Yücel, çocukluğundan beri spor camiasının aktif olarak içersinde yer alarak 36 kez Milli olmuştur.

Kariyeri içerisinde Ragbi Federasyonu Başkan Vekili, Wushu Federasyonu Eğitim Kurulu Üyesi, Okul Sporları Federasyonunda Organizasyon Kurulu Üyesi, Herkes İçin Spor Federasyonu Yedek Yönetim Kurulu Üyesi, Bocce Bowling ve Dart Federasyonu Organizasyon Kurulu Üyesi, Bahçelievler Belediye Spor Kulübü Başkan Yardımcısı, Kano Federasyonu Organizasyon Kurulu Üyeliklerine aktif olarak devam etmektedir.

Yusuf Yücel çocuklarda spor bilincinin aşılanması için ve farkındalık oluşturmak amacı ile 2015 yılında Atom Karınca Jimnastik Okullarının kurucu yönetim kurulu başkanlığınıda ayrıca gerçekleştirmiştir.

Gençlik ve Spor Bakanlığında Antrenör kadrosunda görev yapan Yusuf Yücel Evli ve 2 si kız 1 i erkek 3 çocuk babasıdır.

#​​Vücut geliştirme
#fitness
#bilek güreşi
#Yusuf Yücel
3 yıl önce