|

LG G6’nın ilk çizimleri sızdı

LG’nin yeni amiral gemisi olacak olan LG G6 beklenenden daha erken bir zamanda gelebilir iddiaları sonrası cihaza ait olduğu söylenen bir çizim ortaya çıktı.

Yeni Şafak
13:22 - 27/12/2016 Salı
Güncelleme: 13:27 - 27/12/2016 Salı
Yeni Şafak

LG modüler tasarıma geçerek G5 ile telefon pazarına yeni bir soluk getirmişti. G6 versiyonunda modüler tasarım kullanıp kullanmayacağı merak edilen LG'nin yeni amiral gemisi hakkında yayınlanan sızıntı görselde alt kısmın sabit olduğu

. Yani modüler tasarımdan vazgeçtiğini söylemek mümkün.





LG G6 ile ilgili sızan görsel cihaz hakkında bazı ipuçları veriyor. Verilen ölçüler doğruysa uzunluk olarak LG G5 ile aynı boyutta olan telefonun 72,43 milimetrelik genişliğiyle 73,9 milimetrelik LG G5'ten daha dar yapıda olduğu görülüyor. Kamera kısmına baktığımızda ise LG G5 ile neredeyse tamamen aynı bir kamera ve parmak izi konumlandırmasının kullanıldığı görülüyor. Ses tuşlarının ise LG G5'ten farklı olarak tek parça değil iki parçadan oluştuğu dikkat çekiyor.



LG G6 hakkında yazılan iddialara göre üretimine ocak ayında başlanacak ve en geç mart ayında piyasaya sürülecek. Cihazın suya dayanıklılık, iris tarayıcı, kablosuz şarj ve gelişmiş kamera özelliklerini bünyesinde barındırması bekleniyor.








#LG G6
7 yıl önce