|

Şarjı en uzun giden telefonlar

2018 yılının şarjı en uzun giden telefonlarını sizler için derledik. Fiyat bilgisi ve teknik özelliklerinin de yer aldığı haberimizde sizde kendinize uygun şarjı en uzun giden telefonu seçebilirsiniz. İşte uygun fiyatlı ve şarjı en uzun giden telefonlar!

Yeni Şafak
12:41 - 3/08/2018 Cuma
Güncelleme: 17:42 - 22/01/2019 Salı
Yeni Şafak
Akıllı telefonlar
Akıllı telefonlar

Piyasada yüzlerce model telefon var. Hangi akıllı telefonu satın alacağınıza karar vermekte zorluk çekebilirsiniz. Hepsinin özellikleri birbirinden farklı. Telefon alırken kamera, işlemci ve ekran boyutu gibi teknik verileri inceliyoruz.

Fakat atladığımız bir husus var ki, o da pil değerinin ne kadar olduğu konusu. Teknik özellikler ve fiyat bilgisinin yer aldığı
şarjı en uzun giden akıllı telefonlar
listesi şöyle:
Nokia 2

Şarjı en uzun giden telefonlar listesinin ilk sırasına Finlandiya merkezli Nokia yerleşiyor. Uygun fiyatlı ve Android işletimi sistemine sahip Nokia 2, 4100 mAh pil değerine sahip.


Tek şarjla iki güne kadar pil ömrü sunan Nokia 2, devasa 5 inç büyüklüğünde ve düşük güç tüketimine sahip parlak HD LTPS ekranla geliyor. Nokia 2’nin arka kısmında 8 MP ve ön kısımdaysa 5 MP çözünürlük sunan kamera mevcut. Fiyatıysa 800 TL.




Lenovo Moto E4 Plus

Listenin ikinci sırasında Lenovo tarafından satın alındıktan sonra büyük çıkış yakalayan Motorola markası yer alıyor. Motorola Moto E4 Plus, tam bir fiyat/performans telefonu denilebilir. Güçlü batarya, parmak izi sensörü, gelişmiş kamera ve hızlı performansıyla ön plana çıkan Moto E4 Plus, 760 TL fiyat etiketine sahip.


5000 mAh pil seviyesine sahip telefona 5.5 inç büyüklüğünde HD ekrana yer verilmiş. Cihazın arka kısmında otofokus özellikli 13 MP çözünürlük sunan kamera ve ön kısımdaysa 5 MP çözünürlük sunan bir kamera yer alıyor.

Vestel Venüs V4

Şarjı en uzun giden telefonlar listesinin üçüncü sırasında, beyaz eşya ve tüketici elektroniği ile bilinen ve son yıllarda ürettiği akıllı telefonlarla da ön plana çıkan Vestel markası yer alıyor.


5000 mAh pil seviyesine sahip Vestel Venüs V4, HD çözünürlük sunan 5.5 inç ekranla geliyor. Telefonun fiyatı 770 TL.

Lenovo K6 Power

Full HD video kaydı, çift sim kart desteği ve 5 inç ekranıyla ön plana çıkan Lenovo K6 Power, 4000 mAh değerinde bataryaya sahip.


Tek şarjla 2 güne kadar pil ömrü sunan telefon, parmak izi okuyucu özelliğiyle birlikte geliyor. Lenovo K6 Power modeline 950 TL’ya sahip olabilirsiniz.

Casper VIA E2

Orta segmentte yer alan Casper VIA E2, metal kasa tasarımı, 4000 mAh kapasitesindeki pili, 5.5 inç HD IPS ekran ve 3GB RAM desteğiyle dikkati çekiyor.


1 günü rahatlıkla çıkarabilecek güçte olan telefon, 360 saate kadar bekleme ve 20 saate kadar konuşma süreleriyle ön plana çıkıyor. Telefonun fiyatıysa 1.100 TL

#Nokia
#Lenovo
#Motorola
6 yıl önce