|

Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı yayın tarihi belli oldu

Tarih temalı dizilerin reyting rekorları kırdığı TRT’de bir yeni dizinin daha müjdesi verildi. Başrollerinde Tolgahan Sayışman olacağı Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı dizisinin tanıtım videosu yayınlandı. Tanıtım videosu büyük ilgi gören dizide Kaptan-ı Derya Barbaros Hayreddin Paşa'nın başarıları konu alınacak. Peki Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı dizisi ne zaman başlayacak? İşte detaylar ve tanıtım videosu.

09:55 - 1/12/2022 Perşembe
Güncelleme: 09:21 - 21/12/2022 Çarşamba
Yeni Şafak
Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı
Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı

TRT 1 ekranlarına oyuncu kadrosu ve konusuyla oldukça iddialı yeni bir dizi ekleniyor. Tanıtım videosuyla beraber beğenileri kazanan Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı dizisinin ne zaman başlayacağı merak edilip araştırılıyor. İşte detaylar.

BARBAROS HAYREDDİN: SULTANIN FERMANI NE ZAMAN BAŞLIYOR?


Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı dizisi 23 Aralık cuma akşamı saat 20:00'de ilk bölümüyle TRT 1 ekranlarında olacak.

BARBAROSHAYREDDİN: SULTANIN FERMANI OYUNCULARI

Tolgahan Sayışman'ın başrolünde yer aldığı dizinin oyuncu kadrosunda Melisa Döngel, Ufuk Özkan, Timur Acar, Hasan Küçükçetin, Yılmaz Bayraktar, Ceren Soylu, Gizem Aydın, Başak Daşman, Bahadır Yenişehirlioğlu ve Halil İbrahim Kurum gibi isimler rol alacak.

BARBAROS HAYREDDİN: SULTANIN FERMANI TANITIM VİDEOSU


#Barbaros Hayreddin
#Sultanın Fermanı
#dizi
#fragman
#tanıtım
#yayın
#TRT 1
1 yıl önce