Venezuela'daki depremlerde hayatını kaybedenlerin sayısı 4 bin 561'e yükseldi
09:05, 14/07/2026, Salı
DHA

Rodriguez, 128 bin 324 aileye insani yardım ulaştırıldığını, depremden etkilenen bölgelerde kurulan geçici çadır kent sayısının ise 107'ye çıktığını aktardı.
Venezuela’da, 24 Haziran'da meydana gelen depremlerde yaşamını yitirenlerin sayısının 4 bin 561’e yükseldiği bildirildi.
Venezuela Ulusal Meclis Başkanı Jorge Rodriguez, sanal medya hesabından depremlere ilişkin açıklamada bulundu. Depremde hayatını kaybedenlerin sayısının 71 artarak 4 bin 561'e yükseldiğini belirten Rodriguez, yaralı sayısının ise 16 bin 740 olduğunu kaydetti.
Rodriguez, 128 bin 324 aileye insani yardım ulaştırıldığını, depremden etkilenen bölgelerde kurulan geçici çadır kent sayısının ise 107'ye çıktığını aktardı.

Dünya
Venezuela’da deprem sonrası yaralar sarılıyor

Dünya
Venezuela’da depremin dehşete düşüren görüntüsü kamerada: Havuz adeta altüst oldu dev dalga dışarı taştı

Dünya
Venezuela'da 6. gün mucizesi: Ürdünlü ekip küçük çocuğu sağ kurtardı





Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.