|

Yeni Zelanda'da bir müzayedede satın alınan valizlerin içinden insan kalıntıları çıktı

Yeni Zelanda'daki bir depolama tesisinde düzenlenen müzayedede satın alınan valizlerin içinde ceset kalıntıları bulundu, olayın polise bildirilmesinin ardından yetkililer soruşturma başlattı.

15:19 - 16/08/2022 Salı
Güncelleme: 16:08 - 16/08/2022 Salı
Diğer
Polis ekipleri olay yerinde inceleme başlattı.
Polis ekipleri olay yerinde inceleme başlattı.

Yerel ajansın haberine göre, kalıntıların açık arttırmaya katılan bir ailenin satın aldığı konteynerin içindeki valizlerde bulunduğu ve polisin birden fazla kalıntı örneğiyle uğraştığı söylendi.

Ailenin masum olduğuna inanılıyor

Yeni Zelanda Polisi cinayet soruşturması başlatmasının ardından cesetlerin kimliklerini belirlemek için çalışmalara başladı, müzayede aracılığıyla konteyneri satın alan ailenin ise olaya karıştığına inanılmıyor.

Aile Auckland'daki evlerine,açık artırmadan aldıkları konteynerden çıkan ürünleri getirdikten sonra şüpheli valizler yüzünden polisi aradıklarını söylüyor.

Dedektif Faamanuia Vaaelua, "Olanlarla ilgili önemli bir kamu ilgisi olduğunu takdir ediyoruz, ancak keşfin doğası göz önüne alındığında, hala yapılacak çok sayıda soruşturma var." Dedi.

“Polisin önceliği, keşfin arkasındaki tüm koşulları belirleyebilmemiz için kalıntıların kimliklerini doğrulamaktır." sözlerini ekledi

Yeni Zelanda'da olayı çözümlemek için başlatılan süreç devam ediyor.


#Yeni Zelanda
#Auckland
#Cinayet
2 yıl önce