Deprem park halindeki tırları devirdi
15:05, 12/02/2023, Pazar
AA

"Asrın felaketi" olarak tanımlanan Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Adıyaman'da şiddetli sarsıntının etkisiyle park halindeki tırlar da devrildi.
Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve toplamda 10 ili etkileyen depremlerde park halindeki tırlar devrildi.

7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerden en çok etkilenen illerden biri olan Adıyaman'da sarsıntının şiddeti çevreye verdiği zararla daha iyi anlaşılıyor.

Adıyaman-Malatya kara yolunda bir benzin istasyonunda şoförlerinin park ederek içinde uyuduğu tırlar, depremin şiddetiyle devrildi.

Sarsıntıyla yan yatan tırlardan sürücüler, kendi çabalarıyla sağ çıkmayı başardı.

Bahçesinde derin yarıkların oluştuğu benzin istasyonunun işletmecisi de hasar gören işletmenin içinde yakalandığı depremden canını zor kurtardığını söyledi.
