|

5 mezara zarar verdi

Antalya Aksu'da mezarlığın içerisinde manevra yaparken fren yerine gazan basan sürücü, aracıyla mezarları ezdi.

Yeni Şafak
10:15 - 9/06/2018 Cumartesi
Güncelleme: 10:38 - 9/06/2018 Cumartesi
IHA
Kazanın ardından araç çekici ile olduğu yerden kaldırıldı.
Kazanın ardından araç çekici ile olduğu yerden kaldırıldı.

Antalya’nın Aksu İlçesi’nde bulunan kent mezarlığı içerisinde arabası ile mezarları ziyaret eden bir kişi, mezarlık içerisinde geri manevra yaparken fren yerine gaza basınca 5 mezara zarar verdi.


5 mezar zarar gördü

Olay, Aksu İlçesi Kurşunlu Mahallesi’nde bulunan Antalya Büyükşehir Belediyesine ait Antalya Kent Mezarlığı içerisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre 07 CPJ 04 plakalı aracın sürücüsü arabası ile mezarlıkta bulunan bir yakınını ziyarete geldi. Ziyaret öncesi arabası ile mezarlık içerisinde bulunan mezarları gezen sürücü, bir ara arabası ile geri manevra yapmak istedi. Geri manevra yaparken dalgınlığına gelen ve fren yerine gaza bastığı düşünülen sürücü, arabasının direksiyon hakimiyetini kaybedince mezarların üzerine çıktı. Talihsiz kazada 5 mezar zarar gördü.

Zarar gören mezarlar tamir edilecek

Aracın mezarlar üzerine çıkması ise ilginç görüntüler oluşturdu. Araç sürücüsü hakkında mezarlık görevlileri tarafından mezarların zarar gördüğü gerekçesi ile tutanak tutuldu. Önümüzdeki hafta bayram olması dolayısı ile mezarlığa gelen mezar yakınlarının şok yaşamaması için mezarların yaptırılacağı öğrenildi. Şoför şaşkınlığının ardından çekici ile aracını olduğu yerden kaldırdı.

#Antalya
#Aksu
#Mezarlık
#Kaza
6 yıl önce