|

'Başkomutanımız bunu harekatı başaracak güçtedir'

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, "Zeytin Dalı Harekatı çok önemli bir harekattır çünkü mesele basit bir mesele değildir. Milletimizin, devletimizin bekası meselesidir. Dolayısıyla burada sonuna kadar gideceğiz ve de gereğini yapacağız. Kahraman ordumuz bunu başaracak güçtedir. Başkomutanımız bunu başaracak güçtedir" dedi.

Yeni Şafak
18:49 - 3/03/2018 السبت
Güncelleme: 18:56 - 3/03/2018 السبت
AA
Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu
Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Zeytin Dalı Harekatı çok önemli bir harekattır çünkü mesele basit bir mesele değildir. Milletimizin, devletimizin bekası meselesidir. Dolayısıyla burada sonuna kadar gideceğiz ve de gereğini yapacağız. Kahraman ordumuz bunu başaracak güçtedir. Başkomutanımız bunu başaracak güçtedir." dedi.

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar Ticaret Borsası'nda gerçekleştirilen AK Parti Afyonkarahisar Gençlik Kolları 5. Olağan Kongresi'nde yaptığı konuşmada, gençlerin geleceğin teminatı ve ülkenin lokomotifi olduğunu söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın önemi vurgulandı

Tarihte gençliğine önem vermeyen devletlerin hemen yıkıldığını ifade eden Eroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da Türkiye gençliğine çok önem verdiğini belirtti.

Eroğlu, gençlerin AK Parti'nin enerji kaynağı olduğunu vurgulayarak 2019 seçimleri için gençlerden daha yoğun tempoyla çalışmalarını istedi.

Mehmetçik'in Afrin'de kahramanca çarpıştığını dile getiren Eroğlu, şöyle devam etti:
  • "Rabb'im onların ayaklarına taş değirmeden bir zafer kazanmalarını nasip etsin. Tabii ki şehitlerimiz var.
    Ben şehitlerimize de Allah'tan rahmet niyaz ediyorum. Gazilerimize de acil şifalar diliyorum. Zeytin Dalı Harekatı çok önemli bir harekattır çünkü mesele basit bir mesele değildir
    . Milletimizin, devletimizin bekası meselesidir. Dolayısıyla burada sonuna kadar gideceğiz ve de gereğini yapacağız. Kahraman ordumuz bunu başaracak güçtedir. Başkomutanımız bunu başaracak güçtedir."

#Veysel Eroğlu
#Afyonkarahisar
٪d سنوات قبل