|

Cenazeyi Sofuoğlu aldı

Antalya’da geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Arif Razgatlıoğlu’nun cenazesini ailesiyle birlikte teslim alan Kenan Sofuoğlu, “Bunlar hayatın içinde olan şeyler. Ben de bu tür kayıpları çok yaşadım” dedi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 18/11/2017 Cumartesi
Güncelleme: 23:49 - 17/11/2017 Cuma
Yeni Şafak
Arif Razgatlıoğlu - Kenan Sofuoğlu
Arif Razgatlıoğlu - Kenan Sofuoğlu

Antalya’da tarik kazasında hayatını kaybeden Arif Razgatlıoğlu’nun cenazesini almak için oğulları Toprak ve Tümay ile yakınları Akdeniz Üniversitesi Hastanesindeki Adli Tıp morguna geldi. Burada taziyeleri de kabul eden milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu, gözyaşı döktü. Adli tıp morguna gelen milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu da Razgatlıoğlu’nun oğulları ve yakınlarına başsağlığı diledi. Sofuoğlu, burada gazetecilere, Arif Razgatlıoğlu’nun çocukluğundan bu yana tanıdığı, Türkiye’nin en önemli motosiklet figürlerinden olduğunu söyledi.

BU KAYIPLARI ÇOK YAŞADIM

Toprak’ın kendisinin öğrencisi olduğunu ifade eden Sofuoğlu, “Toprak’tan dolayı sık sık görüşüyorduk. Bu şekilde hayatını kaybetmesi bizi çok etkiledi ve üzdü. Bunlar hayatın içinde olan şeyler. Ben de bu tür kayıpları çok yaşadım. Allah, iki çocuğuna sabır versin. Bu yaştaki çocuklar için en ağır şey babalarını kaybetmeleri. Toprak daha 20’li yaşlarda” dedi.

MOTOSİKLETLİLER DİKKATLİ OLMALI

“Motosiklete binen herkese dikkatli olmaları gerektiğini, otomobil sürücülerinin motosikletlerin hızını anlayamayacağını anlatmaya çalışıyorum. Bütün motosiklet dostlarının çok daha dikkatli olması gerekiyor.” diyen Sofuoğlu, “Kazada ne kadar doğru bilmiyorum ama sürücünün alkollü olduğunu söylüyorlar. Böyle bir şeyden birini kaybetmek de insanı çok üzüyor. Ateş düştüğü yeri yakıyor” ifadelerini kullandı.

#Motosiklet
#Kaza
#Arif Razgatlıoğlu
#Kenan Sofuoğlu
6 yıl önce