|

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Aile Günü mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabından yapılan paylaşımla 15 Mayıs Uluslararası Aile Günü'nü tebrik etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı paylaşımda "Ailemiz Geleceğimiz diyerek, mukaddes bir müessese olan aile kurumunu korumaya, güçlü aile yapımızla Türkiye Yüzyılı'nı inşa etmeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Büşra Soyal
21:11 - 15/05/2024 Çarşamba
Güncelleme: 21:32 - 15/05/2024 Çarşamba
Yeni Şafak
Cumhurbaşkanı Erdoğan sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, beşeri ve sosyal hayatın temel direği olan tüm ailelerin 15 Mayıs Uluslararası Aile Günü'nü tebrik etti.

Resmi Gazete'de yayımlanan "Ailenin Korunması ve Güçlendirilmesi" genelgesinin, aile müessesesini her türlü tehditlerden koruyacak, aile yapısını ve değerlerini kuvvetlendirecek çalışmalara zemin teşkil edeceğine inandığını belirten Erdoğan, şunları kaydetti:

"Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığımız tarafından hazırlanan 'Ailenin Korunması ve Güçlendirilmesi Vizyon Belgesi ve Eylem Planı'nın da ailelerimiz başta olmak üzere milletimiz ve ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum. Ailemiz geleceğimiz diyerek, mukaddes bir müessese olan aile kurumunu korumaya, güçlü aile yapımızla Türkiye Yüzyılı'nı inşa etmeye devam edeceğiz."


#Recep Tayyip Erdoğan
#Aile
#15 Mayıs
14 gün önce