|

Gaziantep’te iki araç çarpıştı: 5 yaralı

Gaziantep’in Nurdağı ilçesinde iki aracın çarpışması sonucu 5 kişi yaralandı. Otomobilde sıkışan kadın sürücüsü ise itfaiye ekiplerinin zorlu uğraşları ile araçtan çıkarıldı.

09:16 - 4/10/2021 Pazartesi
Güncelleme: 09:22 - 4/10/2021 Pazartesi
IHA
Kazada can kaybı yaşanmazken 5 vatandaş yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.
Kazada can kaybı yaşanmazken 5 vatandaş yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.
Gaziantep Nurdağı Karayolu’nun 5. kilometresi Gözlühüyük Mahallesi mevkiinde M.B. idaresinde araç ile M.F idaresindeki otomobil çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle savrulan araçlar yoldan çıktı. Yol kenarındaki tarlaya savrulan araçlarda bulunan 3’ü kadın toplam 5 kişi yaralandı. Otomobilin kadın sürücüsü M.F ise sıkıştığı araçtan itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile çıkartıldı. Yaralı sürücüler M.B., M.F., ile yolcular V.B., İ.A, M.A., yapılan ilk müdahalenin ardından olay yerine çağrılan ambulanslarla kentteki hastanelere kaldırıldı.

Kazanın ardından karayolu uzun süre trafiğe kapanırken, yol yaralıların kaldırılmasının ardından kontrollü olarak, araçların kaldırılmasının ardından ise tamamen trafiğe açıldı. Hastaneye kaldırılan yarılardan M.F.’nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenilirken diğer yaralıların ise durumunun iyi olduğu belirtildi.
#gaziantep
#nurdağı
#gaziantep haberleri
3 yıl önce