|

İkna olmadı vuruldu

Bursa’da eşinin kendisini terk etmesi üzerine cinnet geçiren Turgay Kementoğlu, kayınvalidesini öldürdü, baldızını da rehin aldı. Silahını elinden bırakmayan zanlıyı polis etkisiz hale getirdi.

Yeni Şafak
04:00 - 26/09/2015 Cumartesi
Güncelleme: 23:34 - 25/09/2015 Cuma
Yeni Şafak

Bursa'da terk edilen koca dehşet saçtı. Kayınvalidesini öldüren, baldızını da rehin alan çılgın eş, vurularak öldürüldü. İstanbul'da yaşayan Turgay Kementoğlu, 6 ay önce kendisini terk ederek Bursa'ya yerleşen, ayrıca boşanma davası açan eşi Sema Kementoğlu'ndan geri dönmesini istedi. Ancak eşi, barışma teklifini reddetti. Bununla yetinmeyen Kementoğlu, annesi Neziha Sağlam'ın kızkardeşi Nazike ve eniştesi Nusret Çetin ile polise başvurarak kocasından şikayetçi oldu. Kementoğlu, polislerin nezaretinde evine kadar geldi. Polislerin olay yerinden ayrılmasının ardından gizlendiği yerden çıkan Turgay Kemeroğlu, elindeki tabancayla apartmana giren eşi, kayınvaldesi, baldızı ve bacanağına rastgele ateş etmeye başladı.



CESEDİ TESLİM ETMEDİ


Kementoğlu kaçarak binanın altında bulunan markete sığınan kayınvaldesi ve baldızının peşinden gitti. Kayınvaldesini öldüren Kementoğlu, daha sonra başına tabancayı dayadığı baldızı Nazike Çetin'i rehin aldı. Yaklaşık 2.5 saat süren görüşmelere rağmen kayınvaldesinin cesedini teslim etmeyen Kementoğlu, “Benim hayatımı kayınvaldem kararttı. Yuvamı yıktı. Ben bunların yüzünden 1.5 ay cezaevinde yattım. Hayatımı perişan ettiler. Artık cezaevine girmek istemiyorum. Ben sadece eşimi istiyorum” dedi. Bu sırada çevreye ateş eden Kementoğlu, keskin nişancılar tarafından vuruldu. Zanlı, kaldırıdığı hastanede can verdi.


#Nusret Çetin
#Turgay Kementoğlu
#rehine krizi
9 yıl önce