|

Kahreden ziyaret: 3 ölü

İzmir’deki akrabalarını ziyaretten dönen ailenin içinde bulunduğu kiralık otomobil, Manisa’da yol kenarındaki sulama kanalına devrildi. Kazada anne-baba ile 6 aylık bebekleri feci şekilde can verirken, 1 kişi de yaralandı.

Yeni Şafak ve
04:00 - 19/03/2018 Pazartesi
Güncelleme: 01:09 - 19/03/2018 Pazartesi
Yeni Şafak
​Manisa’nın Salihli ilçesinde katliam gibi kazada 3 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı.
​Manisa’nın Salihli ilçesinde katliam gibi kazada 3 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı.

Manisa’nın Salihli ilçesinde katliam gibi kazada 3 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı. Üzücü kaza, dün öğle saatlerinde İzmir-Ankara E96 kara yolunda meydana geldi. İzmir’deki akrabalarını ziyaretten dönen 21 yaşındaki Onur Avcı’nın kullandığı 45 Z 5680 plakalı kiralık otomobil, Mersindere Mahallesi’nde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu savrularak yol kenarındaki sulama kanalına düştü. Sürücü ile eşi Cemile Avcı, 6 aylık bebekleri Buğra Avcı ve Fatime Uyar, kanaldaki beton bariyere çarpan araçta mahsur kaldı.

EVLERİNE GERİ DÖNEMEDİLER

Feci manzarayı gören diğer sürücüler, hemen yardım istedi. İhbarın ardından olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaptıkları kontrollerde Onur Avcı ile eşi Cemile Avcı’nın hayatını kaybettiğini belirledi. Ağır yaralanan 6 aylık bebekleri Buğra Avcı ile Fatime Uyar, yapılan ilk müdahalenin ardından Salihli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Buğra bebek, burada doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamadı. Kazazedelerin kiraladıkları otomobille İzmir’deki akrabalarını ziyaret ettikten sonra Alaşehir’deki evlerine dönmek üzere yola çıktıkları öğrenildi.

#​İzmir
#Manisa
6 yıl önce