|

Kırşehir'de köpeklerin saldırdığı kadın yaralandı

Kırşehir'in Boztepe ilçesinde kızını okul servis aracına bıraktıktan sonra eve dönen bir kadına köpekler saldırdı. Kadını saldırıdan kurtaran şahıs, "Gittiğimde köpeklerin hepsi üzerindeydi. 9 köpekten sonrasını sayamadım" dedi. Geçtiğimiz günlerde de Kayseri'nin Hacılar ilçesinde sokak köpeklerinin saldırdığı bir öğrenci hayatını kaybetmiş, bir öğrenci de yaralanmıştı.

Yeni Şafak
12:32 - 10/01/2019 Perşembe
Güncelleme: 12:54 - 10/01/2019 Perşembe
AA
Saldırıya uğrayan kadın hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
Saldırıya uğrayan kadın hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kırşehir'in Boztepe ilçesinde köpeklerin saldırısına uğrayan kadın yaralandı.

Çevirme köyünde yaşayan Sebahat Karaman (56), liseye giden kızını servise bindirdikten sonra evine dönerken sokak köpeklerinin saldırısına uğradı.

Köpeklerin yaraladığı kadın, komşusunun oğlu tarafından kurtarılarak ambulansla Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Karaman'ı kurtaran Yunus Gökbulut, gazetecilere yaptığı açıklamada, annesinin haber vermesiyle yaklaşık 500 metre uzaktaki olay yerine koşarak gittiğini söyledi.


9 köpekten sonrasını sayamadım

  • Gökbulut, "Annem sabah namazına kalktığında sesleri duymuş. 'Sebahat teyzeyi köpekler yıktı' dedi. Ayakkabılarımı giyip koşmaya başladım. Gittiğimde köpeklerin hepsi üzerindeydi. 9 köpekten sonrasını sayamadım. Kurtardığım kadının giysileri parçalanmıştı. Evden battaniye getirdim. 112 Acil Servisi arayıp muhtara haber verdim" diye konuştu.

Karaman'ın, bir yıl önce de köyde köpeklerin saldırısına uğradığı öğrenildi.

#Kayseri
#Kırşehir
#Köpek
5 yıl önce