|

Mert’ten iyi haber

Ordu Fatsa’da evinin önünde oynarken kaybolan Mert için tüm ilçe seferber oldu. Baba Zikrullah Olmuş’un durumu Jandarma’ya bildirmesini ardından Mert’i bulmak için 100 kişilik ekip oluşturuldu. Mert 24 saat sonra fındık bahçesinde bulundu.

Yeni Şafak ve
04:00 - 13/05/2017 Cumartesi
Güncelleme: 06:49 - 13/05/2017 Cumartesi
Yeni Şafak
24 saat sonra bulundu
24 saat sonra bulundu

Ordu’nun Fatsa ilçesinde 3,5 yaşındaki Mert Efe Olmuş, önceki akşam 18.30 saatlerinde evinin önünde oynarken kayboldu. Bunun üzerine anne Emine ve baba Zikrullah Olmuş, jandarma ekiplerinden yardım istedi. Mahalleye gelen jandarma, çocuğun bulunamaması üzerine AFAD, UMKE, Ordu Büyükşehir Belediyesi ve diğer ekiplerden destek istedi. Yaklaşık 100 kişilik ekip, çocuğun bulunması için geniş kapsamlı çalışma başlattı.

TÜM İLÇE MERT’İ ARADI

Ordu İl Afet ve Acil Durum Müdürü Osman Işık, gazetecilere yaptığı açıklamada, gece ihbarı alınca ekipleri bölgeye gönderdiklerini söyledi. Mahallenin muhtarı Bünyami Ozan ise arama ekiplerine ellerinden geldiğince destek olduklarını söyledi.


BAHÇEDE BULUNDU

Küçük Mert’ten iyi haber 24 saat sonra geldi. Küçük çocuk, Yukarıbahçeler Mahallesi’ndeki fındık bahçesine sağ olarak bulundu. Mert Efe’nin bulunması üzerine ailesi büyük sevinç yaşadı.

#Bahçe
#Fatsa
#Ordu
7 yıl önce