Park halindeki otomobil bir anda yanmaya başladı: Vatandaşlar ve itfaiye müdahale etti
08:52, 26/07/2025, Cumartesi
IHA

Kullanılamaz hale gelen araç çekici yardımıyla bulunduğu yerden kaldırıldı.
Erzincan’da gece saatlerinde park halindeki bir otomobilde çıkan yangın paniğe neden oldu. Vatandaşların yangın söndürme tüpüyle müdahale ettiği yangın söndürüldü. Yangında yaralanan olmazken, otomobil kullanılamaz hale geldi.
Erzincan merkez Ali Kemali Caddesi üzerinde meydana gelden olayda, A.K. isimli vatandaşa ait 24 AB 332 plakalı otomobilde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede alevlerin sardığı araca ilk müdahaleyi çevredeki vatandaşlar yaptı. Su ve yangın tüpleriyle yangına müdahale eden vatandaşlar, alevleri kontrol altına almaya başardı.
İhbar üzerine olay yerine gelen Erzincan Belediyesi itfaiye ekipleri, araçta soğutma çalışması gerçekleştirerek muhtemel ikinci bir yangını önledi. Olay sırasında araçta kimsenin bulunmaması ise büyük bir tehlikeyi önledi.
Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, sağlık ekipleri de tedbir amaçlı bölgede hazır bekletildi. Yangının çıkış nedeni henüz belirlenemezken, olayla ilgili inceleme başlatıldı. Kullanılamaz hale gelen araç çekici yardımıyla bulunduğu yerden kaldırıldı.

Gündem
Nurdağı'ndaki rezerv alanda yangın

Gündem
Gazipaşa’da ormanlık alanda yangın çıktı

Hayat
Rüzgarla büyüyen yangın hayvan çiftliğini tehdit etti
Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.