Vatandaşlar ile çobanların otlatma kavgası hastanede bitti
23:28, 07/09/2026, Pazartesi
IHA

Yaralılar, Ömer Halisdemir Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı.
Niğde’nin Konaklı beldesinde iki grup arasında başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Hüyük Mahallesi’ndeki olayda yaşları 17 ile 59 arasında değişen 6 kişi yaralandı.
Niğde merkeze bağlı Konaklı beldesinde vatandaşlar ile çobanlar arasında otlatma nedeniyle çıkan taşlı ve sopalı kavgada 5 kişi yaralandı.
Birbirlerine taş ve sopalarla saldırdılar
Olay, Konaklı beldesi Hüyük Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, mahalle sakinleri ile bölgede hayvan otlatan çobanlar arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine taraflar birbirlerine taş ve sopalarla saldırdı. Çıkan kavgada 5 kişi yaralandı.
Jandarma inceleme başlattı
İhbar üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
Jandarma ekiplerinin olayla ilgili incelemesi sürüyor.

Gündem
Niğde’de otomobil refüjdeki ağaçlara çarptı: İki kişi yaralandı

Gündem
Mide ve bağırsaklarından yarım kilo uyuşturucu çıktı

Gündem
15 milyon liralık kaçakçılık operasyonu: 1 tutuklama