|

Et yiyen bakteri yüzünden uzuvlarını kaybetti

Alex Lewis, 2013 yılında et yiyen bakteri yüzünden kollarını, bacaklarını ve dudaklarını kaybetti. Kesilen uzuvların yerine protezler takıldı, çok zorlu bir süreçten geçti. Görüntüsünün daha normal görünmesi için omuz derisinden dudak yapıldı, kalıcı makyajla dudak belirgenleştirildi. Lewis, bu dudaklarla hayatının değiştiğini söyledi.

Yeni Şafak
09:47 - 1/07/2018 Pazar
Güncelleme: 10:11 - 1/07/2018 Pazar
Diğer
Lewis'in, kesilen uzuvlarının yerine protezler takıldı.
Lewis'in, kesilen uzuvlarının yerine protezler takıldı.

2013 yılında et yiyen bakteri yüzünden kollarını, bacaklarını ve dudaklarını kaybeden 38 yaşındaki Lewis'in hayatı birden kabusa döndü. Alex Lewis, uzuvlarını ve dudaklarını ölümcül bir enfeksiyon yüzünden kaybetti. Lewis'in, kesilen uzuvlarının yerine protezler takıldı.


Plastik ağızlık yapıldı

Hayat arkadaşı Lucy Townsend, onu bu zorlu süreçte hiç yalnız bırakmadı. Alex'in elini hiç bırakmadı. Protezler takıldı, onları kullanmaya başladı, dudakları olmadığı için öncelerde plastik ağızlık yapıldı. Ardından görüntüsünün daha normal görünmesi için omuz derisinden dudak yapıldı.


Hayatı değişti

Daily Mail'in haberine göre, Lewis, tek bir deri parçasıyla hem üst hem de alt dudakların bir kerede kaplanması için ameliyat edilen ilk kişi. Dikilen dudakların daha doğal görünmesi için bir de kalıcı makyaj yapıldı.

Lewis, dudaklarına yapılan bu dokunuşun ardından hayatının değiştiğini ifade etti. Deri grefti ve tıbbi dövmenin, küçük oğluyla ilişkisini yeniden inşa etmesine izin verdiğini söyledi.

#Bakteri
#Et Yiyen Bakteri
#Uzuvlar
6 yıl önce