|

Karnı ağrıyan kadının midesinden çıkanlar şaşkına çevirdi

Hindistan'da karın ağrısıyla hastaneye giden bir kadının karnından 1,5 kilo ağırlığında civata, metal fermuar, güvenlik pimi, mücevher ve iğne gibi metaller çıktı.

Yeni Şafak
11:40 - 15/11/2018 Perşembe
Güncelleme: 12:55 - 15/11/2018 Perşembe
Yeni Şafak
Metal parça yiyen kadının midesinden çıkanlar şaşırttı.
Metal parça yiyen kadının midesinden çıkanlar şaşırttı.

Hindistan'da bir kadın karın ağrısıyla hastaneye başvurdu. Kadının karnını gören doktorlar şaşkına döndü.

Doktorlar tarafından muayene edilen kadının karnı kaya gibi sertti. Çekilen filmde kadının midesinde büyük bir yumru vardı ve yuttuğu iğnelerden bazıları karnını delip geçmiş, bazıları da akciğerinden dışarı çıkmıştı. Midesinde ve karnında da metal fermuarlar, ip, saç tokaları, bakır halkalar, civata, emniyet pimleri ve hatta mücevher vardı. Yuttuğu emniyet pimlerinden biri de akciğerini tıkamıştı.

Çünkü kadın, bazı insanların keskin metal nesneleri ve diğer sindirilmeyen maddeleri yediği nadir bir hastalığa sahipti.


Acil ameliyata alındı

DailyMail'in haberine göre, gördükleri karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen doktorlar kadını bütün bu metallerden temizlemek için yaklaşık 3 saat uğraştılar. Karnını ve akciğerini delip geçen iğne için de acil ameliyata aldılar.

Doktorlar bunun bir tür yemek yeme bozukluğundan kaynaklandığını belirterek, saç, tahta, kağıt ve cam yiyen insanların da olduğunu söylüyor.

#Hindistan
#Metal parçalar
#Mide
#Karın ağrısı
5 yıl önce