|

Sırtına kendisini tedavi eden doktorunun dövmesini yaptırdı

Arjantin'de bağırsak kanseri hastası bir kişi, sırtına kendisini ameliyat eden doktorun ve kaldığı hastanenin dövmesini yaptırdı.

Yeni Şafak
20:42 - 23/11/2018 Cuma
Güncelleme: 20:52 - 23/11/2018 Cuma
AA
Bernardo Salguero isimli bir kanser hastası sırtına, kendisini ameliyat eden doktorun ve ameliyat olduğu hastanenin dövmesini yaptırdı.
Bernardo Salguero isimli bir kanser hastası sırtına, kendisini ameliyat eden doktorun ve ameliyat olduğu hastanenin dövmesini yaptırdı.

Arjantin'in Cordoba kentinde bağırsak kanseri hastası Bernardo Salguero, sırtına kendisini ameliyat eden doktorun ve hastanenin dövmesini yaptırdı.

Geçen yıl bağırsak kanseri teşhisi konulan 31 yaşındaki Salguero, sırtına kendisini tedavi eden doktorun ve gittiği hastanenin dövmesini yaptırdı.

Salguero, tedaviye başladığında depresyonda olduğunu belirterek, şunları söyledi:

Tüm sırtını kaplayan dövmeyi eylülde yaptırdığını söyleyen Salguero, "
Aslında dövmemi göstermeyecektim. Lada ile burada tanıştım, önceden tanımıyordum. Ancak onun doğum günü olduğunu öğrendim ve ona dövmemin fotoğrafını gönderdim
." ifadesini kullandı.

"Daha önce böyle bir duygu yaşamamıştım"

  • Doktor Paul Lada da, 42 yıllık hekimlik hayatında böyle bir durumla karşılaşmadığını aktararak, "
    Daha önce böyle bir duygu yaşamamıştım. Buradaki herkes, görevlerini içtenlikle yerine getiriyor. Bu durum hastaları olumlu etkiliyor ve onların hastane ile bir bağ kurmalarını sağlıyor.
    " dedi.

Tedavide büyük yol katetse de henüz tam olarak hastalığı yenemeyen Salguero'nun tedavisinin bir süre daha devam edeceği kaydedildi.

#Arjantin
#bağırsak kanseri
#Cordoba
5 yıl önce