|

Yazın lazer yaptırmayın

Uzmanlar "Yazın lazer yaptırmayın" uyarısında bulunarak, aksi takdirde deride kalıcı lekeler oluşabileceğini belirttiler.

Yeni Şafak
11:16 - 17/06/2017 Cumartesi
Güncelleme: 12:29 - 17/06/2017 Cumartesi
IHA
Lazerle epilasyon yaptırmak isteyenlerin kış aylarını tercih etmeleri daha uygun olacaktır.
Lazerle epilasyon yaptırmak isteyenlerin kış aylarını tercih etmeleri daha uygun olacaktır.
Yaz aylarında istenmeyen tüylerden kurtulmak için lazer epilasyonun yapılmaması gerektiğini belirten Medikal ve Estetik Doktoru Sedef Önde, aksi takdirde deride kalıcı lekeler oluşabileceğine işaret etti.

Havaların ısınması ve yazın gelmesiyle birlikte istenmeyen tüylerden kurtulmak için lazer epilasyonu tercih edenlere uyarılarda bulunan Medikal Estetik Doktoru Sedef Önde, “Lazer epilasyon uygulamasından sonra güneşe çıkılırsa deride kalıcı lekeler oluşabilir. Bu nedenle yaz aylarında lazer epilasyon yapılmaması gerekir. Yaz mevsimini istenmeyen tüylerinden kurtulmuş olarak rahat geçirmeyi hayal edenlerin, lazer epilasyon yaptırmaya kış aylarında başlaması uygun olacaktır. Çünkü tam sonuç alabilmek için birkaç seansa ihtiyaç duyulmaktadır. Ancak, koltuk altı ve genital bölge gibi güneş görmeyecek vücut bölgelerine yazın da olsa lazer epilasyon uygulanmasında bir sakınca yoktur” dedi.
#Lazer
#Epilasyon
#Yazın epilasyon
7 yıl önce