|

İftar sofrasında birlik mesajı

Bolulular Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği, Bolu İli ve İlçeleri Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği ve İstanbul Geredeiler Derneği tarafından düzenlenen iftar yemeği Bolulu vatandaşları bir araya getirdi. Etkinlikte konuşan Ak Parti Bahçelievler İlçe Başkanı Ramazan Açıkgöz, "Hemşehrilerimizle sık sık bir araya gelmeye çalışıyoruz. Birlik ve beraberliğimizin güçlenmesi için bu tür etkinlikler oldukça önemli" dedi.

Yeni Şafak
11:24 - 24/05/2018 Perşembe
Güncelleme: 11:28 - 24/05/2018 Perşembe
Yeni Şafak
​İstanbul'da yaşayan Bolulular gerçekleştirilen iftar yemeği organizasyonunda bir araya geldi.
​İstanbul'da yaşayan Bolulular gerçekleştirilen iftar yemeği organizasyonunda bir araya geldi.

İstanbul'da yaşayan Bolulular gerçekleştirilen iftar yemeği organizasyonunda bir araya geldi. Bolulular Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği, Bolu İli ve İlçeleri Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği ve İstanbul Geredeiler Derneği tarafından düzenlenen iftar yemeği Bolulu vatandaşları bir araya getirdi.Bahçelievler Kongre Merkezi'nde düzenlenen iftar yemeğine, AK Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Metiner, Bahçelievler Kaymakamı İlker Arıkan, Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu, Bahçelievler İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Çıkrıkçı, AK Parti Bahçelievler İlçe Başkanı Ramazan Açıkgöz, İSKİ Üsküdar Şube Müdürü Mustafa Özkul ve Bolu dernekleri üyeleri ile vatandaşlar katıldı.

Kararlı duruş sergilediler

İftar yemeğinde konuşan AK Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Metiner, "Bugün burada Bolulu vatandaşlarımızla buluşmaktan dolayı mutluluk duyuyorum. Bolu ili her zaman milli ve manevi değerlerine sahip çıkan özellikle 15 Temmuz'da gösterdiği kararlı duruşla alkışları hak etmiştir. Bizleri davet eden tüm yetkililere bir kez daha teşekkür etmek istiyorum." dedi. İftar sonrası söz alan AK Parti Bahçelievler İlçe Başkanı Ramazan Açıkgöz, Bolulu hemşehrileriyle sene içinde sık sık bir araya gelmeye çalıştıklarını ifade ederek, birlik ve beraberlik adına bu etkinliklerin sayısını arttırmanın önemine dikkat çekti. Bolu'nun Türkiye açısından önemli bir değer olduğunun altını çizen Açıkgöz, birlikte yaptıkları iftarın hayırlara vesile olmasını temenni etti. Etkinlik iftar yemeğinin ardından yapılan Kur'an tilaveti ve toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.


#AK Parti
#Ramazan Açıkgöz
#Bolu
#Mehmet Metiner
6 yıl önce