|

Aykut Kocaman Göztepe mağlubiyetini yorumladı: Utanç vericiydi

Süper Lig’de haftanın açılış maçında Göztepe deplasmanından puansız dönen İttifak Holding Konyaspor’da teknik direktör Aykut Kocaman, ortaya koydukları futbolu utanç verici olarak nitelendirdi.

09:47 - 21/09/2019 Cumartesi
Güncelleme: 09:57 - 21/09/2019 Cumartesi
IHA
Aykut Kocaman yönetimindeki Konyaspor, bu sezonki ilk yenilgisini Göztepe'den aldı.
Aykut Kocaman yönetimindeki Konyaspor, bu sezonki ilk yenilgisini Göztepe'den aldı.

Deplasmanda Göztepe’ye tek golle kaybeden İttifak Holding Konyaspor’da teknik direktör Aykut Kocaman, karşılaşmayla ilgili açıklamalarda bulundu.

"Tüm Konyasporlulardan özür dilerim"

Utanç verici bir futbol ortaya koyduklarını belirten Kocaman, “Lafı evirip çevirmeden doğrusunu söyleyeyim ki ilk dakikadan itibaren maç Göztepe’nin hakkıydı. Oyunun hiçbir anında maça ortak olacakmış, çevirebilecekmiş düşüncesine giremedik. İhtiyacına göre oynayan takım Göztepe’ydi. Geçen hafta deplasmanda kazanmanın verdiği rehavete götüren halimiz Göztepe’nin çok isteyen direnciyle karşılaştı. Serkan’ın kurtarışları bizi oyun içinde tuttu. Kırmızı kart olayı bize Allah’ın lütfuydu. Bu ligde defalarca yüzlerce maça çıktım. Bu gece beni hiç mutlu etmedi. Daha yüzlerce mağlubiyet alacağız ama bugün utanç vericiydik. Beto en rahat maçlarından birini oynadı. Ne yaptığını bilmeyen, sadece sahada bir şekilde topu dolaştırmaya çalışan bir takım halindeydik. Hem takımım hem benim adıma utanç vericiydi. Skor olarak bundan çok ağır mağlubiyetler aldık ama bu hepsinden ağırdı. Tüm Konyasporlulardan özür dilerim” dedi.


#Konyaspor
#Göztepe
#Aykut Kocaman
4 yıl önce
default-profile-img