|

Beşiktaş'ın yeni transferi Welinton kimdir: Kaç yaşında, nereli, sözleşmesi ne zaman bitiyor?

Transfer dönemiyle birlikte birçok yıldız oyuncunun ismi büyük takımlarla anılmaya başladı. Bu isimlerden birisi de Aytemiz Alanyaspor forması giyen Welinton'du. Welinton ile Beşiktaş olmak üzere birçok ekip yakından ilgileniyordu. Siyah-beyazlılar bu transferde mutlu sona ulaştı. Welinton kimdir? Welinton kaç yaşında? Welinton nereli? Welinton'nın sözleşmesi ne zaman bitiyor? Welinton'ın bonservisi ne kadar? Welinton hakkında bütün detayları haberimizde ve Yeni Şafak Spor'da bulabilirsiniz.

Haber Merkezi
16:10 - 5/07/2020 Pazar
Güncelleme: 14:20 - 1/08/2020 Cumartesi
Yeni Şafak
Beşiktaş, Alanyasporlu Welinton'ı  istiyor.
Beşiktaş, Alanyasporlu Welinton'ı istiyor.

Beşiktaş, Alanyaspor forması giyen Welinton'ı kadrosuna katmaya çok yaklaştı. İş sadece imzaya kaldı. Özellikle Beşiktaş'ta Teknik Direktör Sergen Yalçın, Alanyaspor forması giyen Welinton'un transferini çok istiyordu.

Welinton ile 3 yıllık anlaşma sağlandı

Teknik Direktör Sergen Yalçın’ın çok istediği Welinton için Alanyaspor’un kapısını çalan ve bu futbolcu için Fatih Aksoy’u takasta kullanacak olan Beşiktaş, futbolcuyla da 3 yıllık anlaşmaya vardı. Akdeniz ekibiyle görüşmelerini sürdüren ve küçük pürüzleri gideren yönetim, önümüzdeki günlerde resmi imzaları atacak.

Welinton kimdir?

10 Nisan 1989 yılında Brezilya'da doğan Welinton, futbola Flamengo altyapısında başladı. Ardından Spartak V-kavkaz, Coritiba, Umm Slal, Al Khor ve son olarak Alanyaspor forması giydi. 24 Temmuz 2017 yılında bedelsiz olarak Alanyaspor'a transfer olan 31 yaşındaki oyuncu bu sezon 26 karşılaşmada 3 gol kaydetti. 1.81 boyundaki Welinton stoper olarak oynuyor. Aynı zamanda sağ bek olarak görev de alabiliyor.

  • Welinton'ın sözleşmesi ne zaman bitiyor?
  • Welinton'un Aytemiz Alanyaspor ile olan sözleşmesi 30.06.2023 tarihinde son buluyor. Ayrıca Brezilyalı oyuncunun güncel bonservis değeri 950 bin euro olarak biliniyor.
Beşiktaş'a yakınlığıyla bilinen gazeteci Fırat Günayer, Youtube sayfasında siyah beyazlıların Welinton'u neden istediğini açıkladı.

#Welinton kimdir
#Welinton
#Welinton Beşiktaş
#Welinton kaç yaşında
#Alanyaspor
4 yıl önce
default-profile-img