|

Beşiktaş'ta Ahmet Nur Çebi Abdullah Avcı ile devam edecek mi?

Beşiktaş Kulübünün olağanüstü seçimli genel kurulunda Ahmet Nur Çebi, siyah-beyazlıların yeni başkanı oldu. Çebi, oy sonuçlarının açıklanmasının ardından genel kurul üyelerine açıklamalarda bulunurken, Ocak ayına kadar kadar tartışmasız bir şekilde Abdullah Avcı'yı destekleyeceğini ifade etti.

Haber Merkezi
22:28 - 20/10/2019 Pazar
Güncelleme: 22:37 - 20/10/2019 Pazar
Yeni Şafak
Beşiktaş'ın yeni Başkanı Ahmet Nur Çebi, Abdullah Avcı ile yola devam edeceklerini söyledi.
Beşiktaş'ın yeni Başkanı Ahmet Nur Çebi, Abdullah Avcı ile yola devam edeceklerini söyledi.

Beşiktaş’ta olağanüstü kongrede oy sayımı tamamlandı. Kullanılan 8547 oyun 5009’unu alarak en yakın rakibi Serdal Adalı’ya 2026 oy farkı atan Ahmet Nur Çebi, Beşiktaş’ın 34. başkanı oldu.

Siyah-beyazlıların yeni başkanı Ahmet Nur Çebi, Beşiktaş için değişimin başladığını ifade ederek, "Bu genel kurulda görev yapan divana, başkanına, tüm çalışan arkadaşlarıma ve benden desteklerini esirgemeyen herkese çok teşekkür ediyorum. Beşiktaş bugün yeni bir döneme, ufka açılmıştır. Bir değişimin başlangıcı olmuştur. Katılımcı, paylaşımcı, dürüst, çalışkan ve hedefi Beşiktaş'ı her an yukarı taşımak isteyen bir süreç geçireceğiz. Önümüz aydınlık, parlak. Sizlere söz veriyoruz" dedi.

  • Abdullah Avcı ile yola devam edeceğini ifade eden Çebi, "Abdullah Avcı'nın başarabileceğine inancım var. Ocak ayına kadar tartışmasız olarak devam edeceğim, Türk futbolunun değeridir Abdullah Avcı hocamız. Kendisinin de yapacağı değerlendirmeler olacaktır, ona da hak hukuk tanımamız gerekiyor." ifadelerini kullandı.

#Beşiktaş
#Abdullah Avcı
#Ahmet Nur Çebi
4 yıl önce