|

Beşiktaş'ta Sosa krizi sürüyor

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş'ta Sosa krizi bitmek bilmiyor. Takımdan ayrılmak isteyen Arjantinli yıldız bugün de idmana çıkmadı.

Yeni Şafak
20:55 - 10/07/2016 Pazar
Güncelleme: 18:09 - 10/07/2016 Pazar
DHA
Arjantinli yıldız Sosa, çalışmaların üçüncü gününde de idmana katılmadı.
Arjantinli yıldız Sosa, çalışmaların üçüncü gününde de idmana katılmadı.

Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde yaptığı çalışmalarla yeni sezona hazırlanan siyah beyazlılar bugün kondisyon çalıştı.



Yer kapma ve pas oyunları ile başlayan antrenman koşu ve istasyon hareketleri ile devam etti. İdman son bölümde yarı sahada tek pas çalışması ile sona erdi.



İlk iki gün de olduğu gibi Jose Sosa bugün de takımla birlikte antrenmanda yer almadı. Arjantinli yıldızın takımdan ayrılmak istediğini yönetimi bildirmesinin ardından Beşiktaş'tan kopmayı kafasına koyduğu ve bu sebeple çalışmalara katılmadığı belirtiliyor.



Rhodolfo takımdan ayrı çalışıyor

Geçtiğimiz sezon ağır bir sakatlık yaşayan ve 6 sonra antrenmanlara başlayan Rhodolfo koşularda yer alırken takım halinde yapılan top çalışmalarına katılmıyor. Bireysel antrenör eşliğinde kuvvet antrenmanı yapan Brezilyalı stoperin bir süre daha takımdan ayrı çalışacağı belirtildi.



Antrenmana izinli olan Olcay Şahan, Oğuzhan Özyakup, İsmail Köybaşı, Gökhan Gönül ve Denys Boyko'nun yanı sıra Portekiz Milli Takımı ile Euro 2016'da final oynayacak Quaresma katılmadı. Quaresma dışındaki izinli olan oyuncuların yarın yapılacak idmana katılacakları açıklandı.



Kaleci antrenörü yok

Beşiktaş, Sambade'nin ayrılmasından sonra henüz bir kaleci antrenörü ile anlaşma yapmadı.Siyah Beyazlı takımın kalecileri 3 gündür kaleci antrenörü olmadığı için özel çalışma yapmıyor ve takımla beraber çalışıyor. Kaleci antrenörü için görüşmelerin sürdüğü ve en kısa zamanda anlaşmanın yapılacağı bildirildi.






#Beşiktaş
#Jose Sosa
8 yıl önce