|

Bombacıdan futbolcu kimliği çıktı

Brüksel saldırısını yapan bombacı kardeşlerden Khalid El Bakraoui'nin Interli eski bir futbolcu olan Ibrahim Maaroufi'nin kimliğini kullandığı öğrenildi.

Yeni Şafak
14:18 - 29/03/2016 Salı
Güncelleme: 14:56 - 29/03/2016 Salı
Diğer

Belçika'nın başkenti Brüksel'de 35 kişinin öldüğü saldırılarda yer alan bombacı kardeşlerden Khalid El Bakraoui'nin Interli eski bir futbolcunun kimliğini kullandığı ortaya çıktı.






Skorer'in aktardığı İtalyan Sky televizyonunun haberine göre Bakraoui, İtalyan ekibine Roberto Mancini döneminde, 2006'da transfer edilen ve üç yıl Mancini'nin yönetiminde Milano ekibinin formasını giyen Ibrahim Maaroufi'nin kimliğini kullanmış. Bakraoui'nin Belçika'da kiraladığı apartman dairesini, Fas asıllı Belçikalı futbolcunun kimliğiyle tuttuğu saptandı.





Profesyonel futbol hayatına Mancini ile 17 yaşında adım atan Maaroufi'nin, Belçika U-21 ve Fas U-23 Milli takımlarının da formasını giydi. Roberto Mancini'nin oyuncu ile ilgili yaptığı değerlendirmede 'İyi bir orta saha oyuncusu' ifadesini kullandığı aktarılırken, 27 yaşındaki futbolcunun aktif futbol hayatını halen sürdürmekte olduğuna dikkat çekildi.



#Khalid El Bakraoui
#bobma
#ınter
8 yıl önce