|

'Diego Ribas Fenerbahçe'den ayrılıyor' iddiası

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde bugün yaptığı idmanla sezonu açtı. Salih Uçan ve Emenike'nin katıldığı idmana özel izinli olan Diego Ribas ve yeni doğan çocuğu için yönetimden izin alan Josef de Souza katılmadı. Sarı lacivertlilerde Diego Ribas'ın yeni sezonun ilk antrenmanına katılmaması transfer iddialarını da beraberinde getirdi.

Yeni Şafak
13:06 - 27/06/2016 Pazartesi
Güncelleme: 13:45 - 27/06/2016 Pazartesi
Yeni Şafak
Fenerbahçe sezonun ilk antrenmanını gerçekleştirdi.
Fenerbahçe sezonun ilk antrenmanını gerçekleştirdi.

Fenerbahçe yeni sezonu, bugün Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla açtı. Sarı lacivertlilerde geçtiğimiz sezonu kiralık olarak başka takımlarda geçiren Salih Uçan ve Emenike idmana katılırken takımdan ayrılması beklenen Diego Ribas'ın antrenmana katılmaması transfer iddialarını da ortaya çıkardı.



Türkiye'ye dönen futbolcunun antrenmana katılmama sebebinin nedeni ile ilgili bilgi verilmemesi kafaları karıştırdı. Çin'in Shandong kulübü ve Brezilya'nın Santos kulübüyle görüşmelerde bulunduğu belirtilen futbolcunun alacaklarına karşılık sözleşmesini feshetmek istediği ve menajeri olan babasının sarı lacivertli yönetimle bu konu hakkında görüşeceği aktarıldı.



  • Diego Ribas, geçen sezon deplasmanda 0-0 sona eren Galatasaray derbisinde bir pozisyonda şut çekmek yerine Fernandao'ya pas vermeyi tercih etmiş ve pozisyonun ardından Gökhan Gönül ile sert bir tartışma yaşamıştı. Bu maçın ardından neredeyse Şükrü Saracoğlu'nda oynanan bütün maçlarda taraftarların sert protestosuna maruz kalan Sambacı hakkında yönetimin ne tür bir yol izleyeceği merak konusu.






#Diego Ribas
#Fenerbahçe
8 yıl önce