|

Dünyanın en iyi iki kalecisiyle çalışıyoruz

G.Saray’ın genç file bekçileri İsmail Çipe, Boran Güngör ve Berk Balaban, Taffarel ve Muslera’dan övgüyle bahsederek, her ikisiyle çalıştıkları için şanslı olduklarını ifade ettiler.

Yeni Şafak ve
04:00 - 16/07/2018 الإثنين
Güncelleme: 04:31 - 16/07/2018 الإثنين
Yeni Şafak
​G.Saray’ın genç file bekçileri İsmail Çipe
​G.Saray’ın genç file bekçileri İsmail Çipe

Galatasaray’ın genç kalecileri İsmail Çipe, Boran Güngör ve Berk Balaban, İsviçre’de yapılan kampta basın mensuplarının sorularını yanıtladı. 23 yaşındaki İsmail, “2. Lig’de Tuzlaspor’da oynamam bana çok büyük tecrübe kattı. Daha önce bu kadar rahat maç oynayacağımı düşünemezdim. Hocalarımla eksikliğimi kapatacağımı biliyorum. Uzun yıllar Galatasaray’a hizmet etmek istiyorum. Hepimizin hedefi bu formayı taşımak. Biz altyapıdan yetiştik. Allah’ın izniyle taşırız” dedi. İsmail Çipe, sarı-kırmızılı takımda kaleci antrenörü Claudio Taffarel ve kaleci Fernando Muslera ile çalışmalarıyla ilgili bir soru üzerine, “Dünyanın en iyi iki kalecisiyle çalışıyoruz. Biri kendi zamanında biri de şu zamanda. Biri hocalığımızı, diğeri ağabeyliğimizi yapıyor. Onların karakterini, kişiliğini konuşmamıza gerek yok. Bize hep doğru yolu gösteriyorlar. Onlarla çalışmak bizim için çok büyük bir şans” ifadelerini kullandı.

BORAN: BABAM FUTBOLCU OLMAMI HİÇ İSTEMEDİ

Galatasaray’ın 18 yaşındaki kalecisi Boran Güngör, Muslera’yı örnek almaları gerektiğini belirterek, “Takım içindeki neşesi, morali, motivasyonu ve oyunculara aktardıkları hakikaten idol denebilecek bir karakter. Muslera, benim dünya çapında söyleyebileceğim idollerim arasındadır” şeklinde görüş belirtti. Boran Güngör, Başakşehir’de kaleci antrenörlüğü yapan babası Haluk Güngör’ün önceleri kendisini futboldan uzak tutmaya çalıştığını dile getirerek, şunları kaydetti: “Futbola başladığımdan beri babamla kalecilik üzerinde durmazdık. Babam beni futboldan uzak tutmaya çalışırdı. Herhalde kendi yaşadıklarından dolayı. Geçen sene ilk defa Beşiktaş maçı kadrosunda yer aldım. Her maç sabahı babamla konuşurduk. Babam da Başakşehir’de kaleci antrenörü olduğu için şampiyonluk yarışında en büyük rakiplerimizden biriydi. O gün sadece başarılar dilemiştik birbirimize. O andan itibaren daha profesyonel açıdan baktığımızı anlamış oldum.”

BERK: ÇALIŞMALAR BİZİ GELİŞTİRİYOR

Galatasaray’ın 18 yaşındaki bir diğer kalecisi Berk Balaban da kampta yer almalarının kendileri için büyük şans olduğunu belirterek, şunları dile getirdi: “Yaptığımız çalışmalar bizi çok geliştiriyor. Sürekli üzerine koyarak en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Kulübümüzde dünyanın sayılı kalecilerinden Muslera var. Onunla çalışmak bizim için çok büyük bir şans. Bize tecrübelerini aktardığı için ona da teşekkür etmemiz gerekiyor. Benim idolüm Muslera’ydı. Dünya çapında söylemek gerekirse David de Gea.”


Ahmed Musa’ya 10 milyon Euro!

Uzun süredir Galatasaray’ın transfer gündeminde yer alan Ahmed Musa, Dünya Kupası’nda gösterdiği performansla değerini katladı. İzlanda’ya 2 gol atan 25 yaşındaki Nijeryalı forvete Suudi Arabistan’dan yıllık 10 milyon Euro’luk astronomik teklif geldi. Ancak genç oyuncu “Bu yaşta Suudi Arabistan’a gitmek istemiyorum” diyerek teklifi geri çevirdi. Bu arada sarı-kırmızılı takımın Musa transferini en iyi şartlarda bitirmek için nabız yoklamaya devam ettiği öğrenildi.

#Galatasaray
#Kalei
٪d سنوات قبل