|

Etnospor’da görsel şölen

4. Etnospor Kültür Festivali’nin son gününde Azerbaycan-Karabağ at gösterisi nefes kesti. Sporcuların at üzerindeki akrobatik hareketleri izleyenlerden alkış aldı. Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı Bilal Erdoğan’ın oğlu Ömer Tayyip Erdoğan ile Maliye ve Hazine Bakanı Berat Albayrak’ın oğlu Ahmet Akif Albayrak ok savaşı yaptı.

Haber Merkezi
04:00 - 7/10/2019 Pazartesi
Güncelleme: 02:10 - 7/10/2019 Pazartesi
Yeni Şafak
4. Etnospor Kültür Festivali sona erdi.
4. Etnospor Kültür Festivali sona erdi.

Dünya Etnospor Konfederasyonu tarafından “Pilavdan dönenin kaşığı kırılsın” sloganıyla azim, kararlılık ve mücadele vurgusuyla Atatürk Havalimanı’nda gerçekleştirilen festivalin son gününde Atlı Sporlar Sahası’nda gösteriler yapıldı. Vatandaşlar özellikle Azerbaycan-Karabağ at gösterisine büyük ilgi gösterdi. Sporcular at üzerinde hünerlerini gösterirken, yaptıkları akrobatik hareketlerle de izleyenlerden alkış aldı. Gösteri sırasında Azerbaycan Dans Ekibi de şovlarıyla seyircilerin beğenisini topladı. Azerbaycan-Karabağ at gösterisinin ardından Arjantin’in geleneksel sporu “pato” da vatandaşlar tarafından ilgi gördü. Atlı Sporlar Sahası’nda ayrıca gün boyu atlı cirit, atlı okçuluk gösterileriyle kökbörü müsabakaları yapıldı.

GENÇLER SAHNEDE
  • Yüz binlerce ziyaretçinin ailece katıldığı festivalde çocuklar her zaman olduğu gibi etkinliklerin keyfini çıkaranların başında geldi. Etnospor heyecanını doyasıya yaşayanlar arasında Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı Bilal Erdoğan’ın oğlu Ömer Tayyip Erdoğan ile Maliye ve Hazine Bakanı Berat Albayrak’ın oğlu Ahmet Akif Albayrak da vardı. Ömer Tayyip ve Ahmet Akif, ziyaretçilerden iki yaşıtı ile birlikte 4’lü bir takım oluşturdu. Ömer Tayyip ve Ahmet Akif’in takımı ok savaşını 15’e 9 kazandı.
#Etnospor
#Azerbaycan
#Festival
#Arjantin
#Bilal Erdoğan
5 yıl önce