|

Fenerbahçe'nin yeni transferi İstanbul'a geliyor

Transfer çalışmalarına devam eden Fenerbahçe, kanat ve forvet transferlerine hız verdi. Sarı-lacivertliler, Bordeaux forması giyen Samuel Kalu ve Aston Villa'da oynayan Mbwana Samatta ile anlaşma sağladı. Ayrıca Fenerbahçe anlaşmaya vardığı isimlerden birisini bu hafta İstanbul'a getirerek resmi sözleşmeyi imzalayacak.

Haber Merkezi
09:49 - 23/09/2020 Çarşamba
Güncelleme: 10:00 - 23/09/2020 Çarşamba
Yeni Şafak
Mbwana Samatta geçen sezon 44 maçta 12 golle oynadı.
Mbwana Samatta geçen sezon 44 maçta 12 golle oynadı.

Kanatlara transfer yapmak isteyen Fenerbahçe, Bordeaux’ra forma giyen Samuel Kalu’yu transfer etmek istiyor. Sarı- lacivertliler, Yunan ekibi Olimpiakos ile görüşen Garry Rodrigues ile yolları ayırdıktan sonra Nijeryalı kanat oyuncusunu kadrosuna katacak.

Satın alma opsiyonlu kiralık

Fenerbahçe, Samuel Kalu için Bordeaux kulübüne satın alma opsiyonlu kiralama teklifinde bulundu. Sarı-lacivertliler, 23 yaşındaki oyuncu için 1 milyon euro kiralama ücreti ve 5 milyon euro satın alma opsiyonu teklifiyle Fransız ekibinin kapısını çaldı. Kalu ile de görüşen sarı-lacivertliler, yıldız futbolcuyu ikna ederken, Bordeaux ile görüşmelere devam ediyor. Fenerbahçe'nin ilk teklifi Fransız ekibi tarafından reddedilmişti. Rodrigues’i göndererek, yüksek yıllık ücretinden kurtulmak isteyen Fenerbahçe, bu futbolcudan doğan boşluğu Kalu’yu transfer ederek doldurmak istiyor. Kalu bu sezon Bordeaux formasıyla 4 maçta forma giydi ve 1 asist yaptı.


  • Mbwana Samatta
    İstanbul'a geliyor
  • Hatayspor maçında forvet eksiği fazlasıyla göze çarpan Fenerbahçe golcü transferini bu hafta bitirmeyi planlıyor. Bu doğrultuda Tanzanyalı golcü Mbwana Samatta için Aston Villa ile satın alma opsiyonlu anlaşmaya varan sarı-lacivertliler, 27 yaşındaki oyuncuyu hafta içinde İstanbul’a getirecek.

#Fenerbahçe
#transfer
#Samuel Kalu
#Mbwana Samatta
4 yıl önce