|

Fikret Orman: Biz de 'Vardar Ovası'nı mı kullanalım?

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, derbi tanıtımında Bayern Münih göndermesi yapan Fenerbahçe'ye sert cevap verdi. Orman ayrıca sarı-lacivertli kulüp tarafından hakemleri baskı altına alındığını ifade etti.

Yeni Şafak ve
11:59 - 24/02/2018 Cumartesi
Güncelleme: 12:11 - 24/02/2018 Cumartesi
Yeni Şafak
Fikret Orman Fenerbahçe'ye sert tepki gösterdi.
Fikret Orman Fenerbahçe'ye sert tepki gösterdi.

Fenerbahçe Kulübü, Beşiktaş'la oynayacakları derbi mücadelesi öncesinde yayınladığı tanıtımda, Bayern Münih'in gollerden sonra kullandığı müziği kullanmıştı. Beşiktaş'ta başkan Fikret Orman, yapılan bu göndermeye sert çıktı.

Divan toplantısında konuşan Orman'ın açıklamaları şöyle;

"Bunlar yakışmıyor"
  • "Hafta sonu maç yapacağız, rakiplerimiz (Fenerbahçe) Bayern Münih gol attıktan sonra kullandığı müziği kullanıyor falan, bunlar yakışmıyor. Bazı arkadaşlarımız Vardar Ovası kullanalım diyor ama yakışır mı bu bize?"
"Birinden medet bekleyen namerttir"
  • "Maçtan önce hakemle ilgili açıklama yapılıyor. Hakemi baskı altına alıp algı yaratmak için. Hakem de baskı altına alınınca herkes bunu yapıyor. Biz de bunu yaparız! Bu işi düzeltsinler! Hak, Allah'ın ismidir. Hakim, haktan gelir. Hak, adalet dağıtan yerdir. Kimsenin etkisi altında kalmayın kardeşim, çıkın maçınızı yönetin. Birinden medet bekleyen namerttir!"
Aykut Kocaman'a cevap
  • (Aykut Kocaman'ın, 'Derbi Beşiktaş için kırılma maçı olacak' açıklamasıyla ilgili) "Ölüm kalım maçıymış. Sana mı kaldı kardeşim bunu söylemek? Bu açıklamaları dehşetle kınıyorum. Ayıptır. TFF'ye de sesleniyorum. Ona (Aykut Kocaman'a) ceza vereceksiniz diye benim hocamı neden sevk ediyorsunuz?"

#Fikret Orman
#Beşiktaş
#Fenerbahçe
6 yıl önce